Diumenge, 20 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 17-10-2005.

L'Ajuntament de Terrassa celebrarà un seminari per analitzar la possibilitat d'incorporar programari lliure
L'Ajuntament de Terrassa ha organitzat un seminari de formació per a dilluns vinent, 17 d'octubre, amb l'objectiu d'analitzar la possibilitat d'incorporar el software lliure en la informàtica municipal. La sessió estarà conduïda pel president de l'Associació HispaLinux, Juan Tomás García, que ha participat en els projectes de l'adopció del software lliure a Extremadura i Andalusia. El seminari tindrà lloc de 9.30 a 13.30h a la Torre Mossèn Homs de Terrassa i comptarà amb la participació de la regidora de Règim Interior i Sistemes d'Informació, Mariví Orta; el tinent d'alcalde de Societat del Coneixement, Xavier Martín; i tècnics dels ajuntaments de Terrassa, Manresa, Sant Feliu, i Barcelona, de l'Institut Català de Tecnologia i del Consorci Localret.

Juan Tomás García és director tècnic i fundador de Disoft, empresa dedicada a la consultoria de solucions basades a software lliure des de 1995. Recentment, ha publicat el llibre La Pastilla Roja Software Libre: La tecnologia al servicio de nuestras necesidades. Juan Tomás García presideix actualment HispaLinux, una associació d'usuaris espanyols de Linux que es va fundar el juny de 1997 i que compta amb més de 7.000 socis, xifra que la situa com a l'entitat més gran de parla hispana de sotfware lliure al món.

A la tarda, el president d'HispaLinux visitarà el Departament de Sistemes de l'Ajuntament de Terrassa, acompanyat per Mariví Orta i Xavier Martín. Aquesta visita començarà a les 17h i els mitjans de comunicació interessats tindran l'oportunitat d'entrevistar a Juan Tomás García a l'Ajuntament de Terrassa.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1