Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 14-02-2004.

S'obre un nou terrassapuntxarxa
A partir del proper dilluns 16 de febrer, el servei d'Internet de la Biblioteca Central de Terrassa passa a ser un punt del terrassapuntxarxa, on s'oferirà el servei de connexió a internet i ofimàtica. Per tant, des del proper dilluns tots els ciutadans podran connectar-se a internet alhora que podran fer els seus treballs, mitjançant els programes ofimàtics com l'Office. Per a ser usuari del terrassapuntxarxa només cal registrar-se al servei si s'és major de 18 anys, i en el cas de no ser-ho només caldrà l'autorització d'un major d'edat.
Comentaris? - 5 comentaris
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 08-01-2004.

Fecsa inverteix 40.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica a Terrassa
Fecsa-Endesa ha acabat un seguit d'actuacions al nucli urbà de Terrassa que, segons la companyia, comportaran una millora en la qualitat del subministrament elèctric de més de 3.000 clients de diversos barris de la població. Els treballs han suposat una inversió superior als 40.000 euros.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 23-11-2003.

Un professor de la UPC participa en la fabricació d'un sistema que millora la seguretat dels trens
El professor Rafel Sitjar, de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT), i que forma part del Departament d'Enginyeria Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha col·laborat amb l'empresa constructora de trens ALSTOM, per al disseny i fabricació d'una estructura mecànica que permetrà la detecció de fissures i defectes a les rodes dels trens de rodalies de RENFE.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 13-11-2003.

EUETIT organitza una jornada sobre noves tecnologies aplicades al mon industrial
En el marc de la Setmana de la Ciència 2003, l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT. C/Colom 1. Terrassa) organitza una jornada dirigida al sector industrial amb l'objectiu de presentar el coneixement científic i tècnic que es genera al Campus de la UPC a Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 10-11-2003.

Exposició d'Enginyers Sense Fronteres al campus de l'UPC de Terrassa
L'ONG Enginyers Sense Fronteres ha portat al Campus de la UPC a Terrassa l'exposició "Accés universal als serveis bàsics" que es pot visitar a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (ETSEIT. C/ Colom 11. Terrassa) fins el 17 de novembre i a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT. C/ Colom 1.Terrassa) del 17 de novembre al 15 de desembre.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 06-10-2003.

Una professora de l'UPC obté un premi atorgat a les millors tesis doctorals
Blanca Roncero Vivero, enginyera industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (ETSEIT) aconsegueix obtenir una nova seqüència pel blanqueig del paper utilitzant ozó i biotecnologia conjuntament. Aquest procés redueix significativament la contaminació que es genera amb el mètode que es fa servir habitualment a la indústria del sector. La Dra. Blanca Roncero ha aconseguit també pasta de paper, amb qualitat òptima de blancor, fent servir com a matèria primera la palla del blat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 29-09-2003.

La xarxa del Campus de l'UPC amplia 100 vegades la seva potència
La implantació d'una nova xarxa informàtica, 100 vegades mes potent que l'existent i d'un nou CLUSTER (conjunt d'ordinadors independents que executen processos de forma conjunta, simultània i apareixen com un sol sistema davant de l'usuari) facilitaran la posada en marxa de nous projectes de recerca i docència al Campus de la UPC a Terrassa
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 21-08-2003.

Fecsa-Endesa millora la xarxa de mitjana i baixa tensió a Terrassa
Fecsa-Endesa ha invertit 35.000 euros en les obres de substitució i ampliació de la xarxa subterrània de mitjana i baixa tensió de Terrassa, al barri de Ca N'Anglada, segons ha informat la companyia.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 30-07-2003.

Una averia deixa sense llum uns 2.500 clients ahir a la nostra ciutat
Una avaria provocada per una màquina excavadora va deixar ahir a la tarda sense llum un total de 2.468 clients de Terrassa, segons han informat fonts de Fecsa-Endesa.

La incidència es va produïr cap a dos quarts de cinc de la tarda quan una màquina va enganxar una línia a la confluència dels carrers Jaume I i Salmerón. L'avaria es va donar per acabada una hora i mitja després.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 24-07-2003.

La UPC i Boeing col·laboren en dos projectes d'investigació aeronàutica
La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'empresa Boeing, a través del seu Centre d'Investigació i Tecnologia, han signat sengles acords d'investigació en àrees d'interès comú relacionades amb l'àmbit aeronàutic.

El primer d'aquests projectes, coordinat per Joseba Quevedo, catedràtic del Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC al Campus de Terrassa, tracta sobre la gestió integrada de l'estat de l'avió. L'objectiu d'aquesta àrea de recerca és proporcionar tecnologies que permetin fer un seguiment de l'estat general d'un avió en vol i enviar aquesta informació en temps real als equips que estan a terra. D'aquesta manera, quan l'avió aterra, el personal de manteniment pot realitzar ràpidament qualsevol reparació necessària.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1