Divendres, 18 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat JUGADORES ANÓNIMOS - 25-09-2012.

EL JOC COMPULSIU I LA RECUPERACIÓ. Reunió oberta informativa de Jugadores Anónimos
El joc compulsiu es una malaltia insidiosa que està fent estralls entre la població en qualsevol nivell. La influencia negativa d'aquesta enfermetat son desastroses tant per la persona afectada com per el seu entorn. Tothom qui està en contacte directe amb el jugador compulsiu, ja sigui familiar, amic, company de feina o veïns, entre d'altres, es veu afectat i pateix les consequencies del desaforament emocional i economic que provocajoc el joc compulsiu.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Silvia Pérez - 23-02-2012.

Cada fumador cuesta 1.799,09 ¤ anuales a la empresa
Barcelona, 23 de febrero de 2012.- INOLOGY (www.inology·com), compañía especializada en el desarrollo de soluciones para la empresa, ha repetido un estudio realizado en el año 2005 sobre el tiempo que los trabajadores dedican a fumar y el coste asociado que supone para la empresa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Consell de Joves Terrassa - 17-02-2012.

Es constitueix el Consell de Joves de Terrassa, entitat desvinculada de l'Ajuntament de Terrassa
Es constitueix el Consell de Joves de Terrassa,
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Ginés Gil - 25-06-2010.

Comunicado: Un grupo de vecinos acusa de irregularidades a la Junta de la Asociación de Vecinos de Can Parella
Un grupo de socios ha dirigido un escrito a la Junta de la Asociación de Vecinos de Can Parellada, en el que denuncian numerosas irregularidades económicas y de gestión.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Angel Serrano - 07-10-2009.

L'Associació per la reforma de l'impost de successions a Catalunya celebra una conferència a Terrassa
Nota de Premsa

El proper 19 d'Octubre de 2009, a les 19 h i a la Sala Fòrum del Diari de Terrassa, carrer Vinyals, 61, tindrà lloc una conferència a càrrec del Sr Jesús Zamarreño, president de l’Associació per a la reforma de l’impost de successions a Catalunya (www.NOsuccessions·org) i el Sr Jordi Bonet, tresorer de la mateixa. El tìtol de la xerrada és: “L’impost de successions, què sap sobre les herències ?". Hi haurà posteriorment un col•loqui on els assistents podran plantejar dubtes sobre el tema.


Terrassa, 7/10/2009

Per a més informació :
Associació per a la reforma de l’impost de successions a Catalunya
infoanosuccessions·org
www.NOsuccessions·org
686 523 791
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat blanca - 18-03-2009.

desigualtats socials a terrassa
hola...m'agradaria conèixer quines desigualtats socials (salut, educació,ajudes, comunicacions,medi- ambient, etc...)es presenten a la ciutat de Terrassa. No hi ha millor manera de conèixer aquesta informació que amb l'ajuda dels cuidania que és la que coneix millor quines són les necessitats que encara no es troben satisfetes. Gràcies per la vostra ajuda.
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Mònica Trasserra - 12-02-2009.

Cadaver al Parc de Vallparadís
Ahir, dia 11 de febrer a les 7:30 del matí passava pel parc de vallpardís i havia un cadaver a sota del pont romànic, ja hi havia la policia i els forenses. No he trobat cap notícia al respecte, pel fet d'haver-ho vist de tant a prop m'agradaria tenir més informació.
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat Jesùs Gil - 19-06-2008.

Inaugurada la Pasarela de la Amistad en el barrio de Ca N'Anglada
Hoy dia 19 de junio ha sido inagurado la llamada pasarela de la amistad en el barrio de Can Anglada a la altura de las calles Jacinto Elias con avda. del valles para cruzar la riera de las arenas, me pregunto si era necesaria dicha pasarela pues unos metros mas abajo tenemos un puente por donde podemos pasar sin problemas los peatones y los vehiculos en sentido Can Anglada, ¿aquien beneficia dicha pasarela? no seria mejor escuchar lo que piden los vecinos del barrio, lo que piden un Cap mas, seguridad ciudadana, etc.
Comentaris? - 7 comentaris
.
Societat Jordi Centelles - 01-05-2008.

PEL DRET A DECIDIR LES NOSTRES CONDICIONS LABORALS
El Fòrum Sindical d'Esquerra, des de la convicció dels valors republicans de justícia social i per la igualtat d'oportunitats del conjunt de treballadors i treballadores, celebrem aquest Primer de Maig amb molta més força. Ens reafirmem en la defensa d'un model social i laboral republicà.

Els treballadors tenim el dret a decidir les nostres condicions laborals en un marc propi de relacions.
Per això continuem exigint un Marc Català de Relacions Laborals. Hem de recuperar la tradició de les forces sindicals catalanes d'obrir vies de transformació social per la defensa dels drets laborals de tots els treballadors.

Cal reivindicar la sobirania nacional per un sistema de prestacions socials i d'estat del benestar adequat a les necessitats bàsiques del nostre país.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Societat pipa - 26-03-2008.

cotxes en doble fila
Fa poc que visc a Terrassa i m'ha sorpres molt el insoportable sorroll del transit. Per desgracia visc a un carrer on hi han mes de quatre places d'aparcament destinades a persones amb minusvalia, encara que quasi sempre estan buides i no es mai el mateix cotxe el que esta aparcat en aquestes places. Amb aço i que a mes tenim dos bars en cada cantonada i moltissima gent per dinar, sopar i caps de setmana, sempre hi han cotxes aparcats en doble fila, i cada dos per tres els consequents
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1