Divendres, 22 de març 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat Josep Sort - 04-05-2004.

Pere Navarro presidirà la presentació d'«Els conflictes a la vida quotidiana», un dels diàlegs del Fòrum 2004
L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, presidirà demà la presentació del diàleg "Els conflictes a la vida quotidiana" del Fòrum 2004. L'acte de presentació tindrà lloc a les 19.30h a la Casa Alegre de Sagrera.

"Els conflictes a la vida quotidiana" es desenvoluparà entre el 13 i el 15 de juny, amb la participació de 110 experts internacionals, i serà un dels 49 diàlegs del Fòrum 2004. Sota la denominació de diàleg s'apleguen un seguit de xerrades, debats i accions comunicatives amb l'objectiu de reflexionar sobre les principals qüestions de l'agenda mundial, des de la globalització fins el paper de les ciutats. El diàleg "Els conflictes a la vida quotidiana" pretén promoure la participació activa i la reflexió sobre la necessitat d'apostar decididament per vies pacífiques d'afrontar els nostres conflictes quotidians, fomentant la convivència pacífica.

L'acte de demà està organitzat per l'associació internacional Ponts de Mediació i pel Centre de Mediació del Col·legi d'Advocats de Terrassa. L'entitat va crear el Centre de Mediació l'any 2000, amb l'objectiu de promocionar la mediació entre els professionals i la ciutadania, i per a oferir serveis de mediació dins del seu servei d'Orientació Jurídica.

L'Ajuntament de Terrassa va signar un conveni el passat desembre amb el Col·legi d'Advocats i el Consorci Sanitari de Terrassa amb l'objectiu d'unificar esforços per a donar a conèixer a la ciutadania els avantatges dels procediments de mediació per a la resolució de conflictes, dins de la línia, compartida per totes tres institucions, de potenciar la resolució alternativa de conflictes per a millorar la convivència ciutadana.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1