Dimecres, 24 de juliol 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat JUGADORES ANÓNIMOS - 25-09-2012.

EL JOC COMPULSIU I LA RECUPERACIÓ. Reunió oberta informativa de Jugadores Anónimos
El joc compulsiu es una malaltia insidiosa que està fent estralls entre la població en qualsevol nivell. La influencia negativa d'aquesta enfermetat son desastroses tant per la persona afectada com per el seu entorn. Tothom qui està en contacte directe amb el jugador compulsiu, ja sigui familiar, amic, company de feina o veïns, entre d'altres, es veu afectat i pateix les consequencies del desaforament emocional i economic que provocajoc el joc compulsiu.

Desde fa 55 anys, peró, Jugadores Anónimos, procura un programa de recuperació, que ha provatla seva eficacia amb moltes persones afectades i les ajuda diariament a gaudir d'una vida feliç i normal, sense joc.

Si esteu interessats en saber me sobre aquesta malatia i el programa de recuperació, el proper dimarts, 9 d'octubre, el grup local de Jugadores Anónimos, "Nueva Vida" celebra una reunió informativa. Aquesta reunió s'enmarca dins la celebració del 2º aniversari del grup a la ciutat.

La reunió tindrà lloc a partir de les 19,30als locals de l'Associació de Veïns del Segle XX, a la Plaça del Segle XX, s/n, de Terrassa.

La reunió està oberta a tothom que estigui interessat en la problematica del joc compulsiu i la seva recuperació.Professionals de la salut, persones afectades per el joc compulsiu, familiars, assitents socials, i tots aquells interessats en la problematica d'aquesta insidiosa malaltia son benvinguts a compartir i celebrar amb nosaltres els 2 anys de vida del grup "Nueva Vida".

Per mes informació tant de la reunió com de l'associació Jugadores Anónimos, podeu adreçar-vos al telefon 24 hores 606 461 883 o al e-mail bcnajugadoresanonimos·org

Moltes gracies a tothom.

FELIÇES I SERENES 24 HORES
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1