Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut JUGADORES ANËNIMOS - 25-09-2012.

EL JOC COMPULSIU I LA SEVA RECUPERACIË. Reuniˇ oberta informativa de Jugadores Anˇnimos
El joc compulsiu es una malaltia insidiosa que estÓ fent estralls entre la poblaciˇ en qualsevol nivell. La influencia negativa d'aquesta enfermetat son desastroses tant per la persona afectada com per el seu entorn. Tothom qui estÓ en contacte directe amb el jugador compulsiu, ja sigui familiar, amic, company de feina o ve´ns, entre d'altres, es veu afectat i pateix les consequencies del desaforament emocional i economic que provocajoc el joc compulsiu.

Desde fa 55 anys, perˇ, Jugadores Anˇnimos, procura un programa de recuperaciˇ, que ha provatla seva eficacia amb moltes persones afectades i les ajuda diariament a gaudir d'una vida feliš i normal, sense joc.

Si esteu interessats en saber me sobre aquesta malatia i el programa de recuperaciˇ, el proper dimarts, 9 d'octubre, el grup local de Jugadores Anˇnimos, "Nueva Vida" celebra una reuniˇ informativa. Aquesta reuniˇ s'enmarca dins la celebraciˇ del 2║ aniversari del grup a la ciutat.

La reuniˇ tindrÓ lloc a partir de les 19,30als locals de l'Associaciˇ de Ve´ns del Segle XX, a la Plaša del Segle XX, s/n, de Terrassa.

La reuniˇ estÓ oberta a tothom que estigui interessat en la problematica del joc compulsiu i la seva recuperaciˇ.Professionals de la salut, persones afectades per el joc compulsiu, familiars, assitents socials, i tots aquells interessats en la problematica d'aquesta insidiosa malaltia son benvinguts a compartir i celebrar amb nosaltres els 2 anys de vida del grup "Nueva Vida".

Per mes informaciˇ tant de la reuniˇ com de l'associaciˇ Jugadores Anˇnimos, podeu adrešar-vos al telefon 24 hores 606 461 883 o al e-mail bcnajugadoresanonimos·org

Moltes gracies a tothom.

FELIăES I SERENES 24 HORES
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1