Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Política Esquerra Terrassa - 19-10-2011.

Dues terrassenques en els primers llocs de la candidatura Esquerra Republicana – Reagrupament - Catalunya Sí
El “Boletín Oficial del Estado” d’avui publica les candidatures oficials que concorreran a les properes eleccions generals del 20 de novembre.

La coalició independentista ERC-RCat-Catalunya Sí incorpora en els primers llocs a dues terrassenques: Ramona Vergés, de Reagrupament, anirà en el tercer lloc de la llista, per darrera d’Alfred Bosch i Joan Tardà, mentre que Mireia Bercial anirà en el lloc número 13.

Precisament, totes dues ja van anar juntes en la candidatura que, sota el nom de Acord per Terrassa, va aplegar en les anteriors eleccions municipals a Esquerra i Reagrupament.

Durant la presentació oficial de la llista, que va tenir lloc ahir dimarts, Bosch va destacar que presentava “homes i dones compromeses amb la causa dels drets i llibertats del país”.
A la presentació, Bosch va estar acompanyat pel candidat al Senat, Moisès Broggi, juntament amb el número 2 per Barcelona, Joan Tardà, la numero 3 per Barcelona, Ramona Vergès (Rcat), i les persones que encapçalen la llista per Girona, Lleida i Tarragona. Ho va fer “en un punt emblemàtic de Barcelona: el lloc on va arrencar la manifestació del 10J: el clam més multitudinari mai vist en els darrers 40 anys a Catalunya. Un exemple ben viu de com la societat civil, amb Òmnium al capdavant, va ser capaç de mobilitzar tots els ressorts del país”, va afirmar Bosch.

Més info: http://locals.esquerra.cat/terrassa/article/10697/generals1
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1