Divendres, 15 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Opinió Anònim - 16-07-2012.

De veritat hockey per Terrassa?
Ens dirigim a Vostès, com a Socis-fundadors del Línia 22 H.C., per fer-los palès el que suposem ja s'imaginen; el nostre profund desencant per la desconsideració reiterada que HxT fa a quasi 25 anys d'història del nostre club, anys en els que hem abocat molts esforços i dedicació i dels que han derivat aportacions molt positives pel hockey terrassenc, català i estatal encara que l'organització que presideix el Sr. Marti Colomer i els tres clubs que la formen no ho valorin ni ho vulguin reconèixer.

Evidentment, la raó que motiva la seva decisió d'excloure'ns cau pel si sola i manca absolutament de sentit i de lògica. No perdrem molt temps en rebatre-la, doncs no val la pena, però sí els direm que fomentar i impulsar el hockey a la ciutat de Terrassa (aquesta és la falsa bandera que Vostès utilitzen) es fa tant des de clubs multidisciplinars on l'esport principal es el hockey com des de clubs com el nostre, on hi ha altres esports principals, però des d'on es dedica
un gran esforç a l'esport que nosaltres estimem. Com sembla que ho obliden, els recordarem que en aquests moments l'escola del Natació-Línia 22 la constitueixen més de 100 jugadors i les seleccions catalanes i estatals incorporen diversos jugadors i jugadores formats en aquesta institució esportiva, destacant que una jugadora i sòcia del Línia 22 va aconseguir la màxima fita del nostre esport, l'or olímpic a les Olimpíades de Barcelona'92.

Conclourem tot reconeixent que no ens interessa formar part d'una organització on no se'ns vol, però evidentment cal fer saber a tota la gent de Hockey i a la ciutat de Terrassa la falta de consideració que han tingut amb nosaltres i la nostra història, si més no donar a conèixer que en realitat la missió emmascarada de HxT no és més que tancar el cercle elitista que els tres clubs han creat al llarg dels anys i que des de la seva organització segueixen fomentant.

Permetin-nos finalitzar dient que dubtem molt que l'esperit de l'organització sigui fomentar el hockey a la ciutat, si fos així, no tindrien inconvenient en oferir als col•laboradors presents i futurs la possibilitat de promocionar aquest esport i aquestes marques a una massa social molt més àmplia, no oblidin que qualsevol col•laborador estaria encantat en poder dirigir-se a 18.500 persones més i, sense cap mena de dubte, això faria més fort l'esport que, com ja hem
dit, nosaltres sí estimem.

Atentament,


Jaume Boladeras i Piera Ramon Divorra i Vallhonrat Jaume Comerma i Paloma


Jordi Olivé i Vancells Miquel Morera i Escudé Sebastià Broto i Sumalla
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1