Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Marina Sabaté Reig - 24-03-2015.

Tumbaos la Rumba d'Osona a Terrassa aquest divendres
El proper divendres 27 de març a les 22h al Bar Comanou hi haura concert de rumba amb Los Tumbaos. El grup va nèixer al mes d’octubre del 2012 el grup ho forma 7 nois d’arreu de la comarca d’Osona; fan rumba, el seu propòsit, transmetre festa, alegría i felicitat a través de la seva música.
Amb poc més de 2 anys han participat a gairebé 100 concerts arreu del territori català, 3 a Menorca i un a Torregalindo (Burgos).
Durant la seva trajectòria han telonejat a grups com; La Troba Kung Fú, Pegatina, Strombers, Catarres, Zuló 9.30 entre d’altres.
Al 2013 van ser guanyadors del concurs Cactus un concurs organitzat per la Sala Pasternak de Vic. Allà van enregistrar 4 cançons amb vídeo i audio.
I a principis de 2016 sortirà el seu primer treball.
Els seus components són:
David Canal (guitarra i veu principal)
Xevi Abril (guitarra I segones veus)
Jacint Torrents (guitarra eléctrica, ukelele, guitarra española i coros
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Anònim - 03-04-2008.

Aquest divendres, macroprojecció de El orfanato a la Plaça Vella
Aquest divendres 4 d’abril a les 20 hores, a la Plaça Vella de Terrassa, es projectarà la pel·lícula El Orfanato, de J.A. Bayona, com a acte de cloenda de la quarta edició del Base Film Festival. El Festival s’està celebrant a Terrassa des del passat dilluns 31 de març. Les activitats programades es realitzen a l’ ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i al Cinema Catalunya.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Club Catalunya - 22-02-2008.

La guardonada pel·lícula La escafandra y la mariposa, al Club Catalunya
Premi al millor director en el Festival de Cannes, Globus d'Or a la millor pel·lícula estrangera i al millor director, i nominada a quatre premis en els Oscar que es lliuren en la matinada del dilluns 25 de febrer –millor director, millor guió adaptat, millor fotografia i millor muntatge-; La escafandra y la mariposa es pot veure a partir d'aquest divendres al Club Catalunya.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Club Catalunya - 11-02-2008.

Morir a Jerusalem, en la sessió de El documental del mes
El 29 de març de 2002, una jove palestina va entrar en un supermercat del barri de Kiriat Yovel a Jerusalem i va fer explotar la càrrega explosiva que duia a sobre. En l'atemptat van morir tres persones. Ayat al-Akhras, -la suïcida palestina-, Rachel Levy, una jove israeliana de la mateixa edat -17 anys- que anava a comprar el sopar, i el guarda de seguretat de l'establiment. Trenta persones més van resultar ferides. Aquest succés serveix de base a Morir a Jerusalem / To die in
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Club Catalunya - 05-02-2008.

Across the Universe, un musical amb cançons dels Beatles, al Club Catalunya
El Club Catalunya estrena aquest dimecres Across the Universe, de Julie Taylor. Un drama musical sobre els canvis socials dels anys seixanta, centrada en la història d’amor de Lucy i Jude, i en el que es poden escoltar 33 cançons versionades del grup de Liverpool.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Club Catalunya - 05-02-2008.

La silla de Fernando, en la sessió de la Filmoteca de Catalunya
El passat 21 de novembre moria Fernando Fernán Gómez, als 86 anys d’edat. Actor, escriptor i director de cinema, teatre i televisió; la seva figura ha estat cabdal pel món cultural espanyol de la segona meitat del segle XX.

Persona de sòlid i íntegre discurs i gran contertulià, David Trueba i Luis Alegre gravaren durant els anys 2000 i 2001, i en diferents sessions, més de vint hores de conversa amb Fernando Fernán Gómez, que es reduïren a 85 minuts en el muntatge final de La silla de Fernando.

La pel·lícula fou nominada pel Goya al millor documental de l’any 2006 i compta amb una banda sonora on hi participen Enrique Morente i Bebo Valdés.Dimecres, 6 de febrer. 22 hores.
La silla de Fernando, de David Trueba i Luis Alegre
Filmoteca de Catalunya
Club Catalunya
C/ Sant Pere, 9
TERRASSA
Preu: 3,30 euros
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Kambacat i Papallona de Sant Pere - 15-12-2007.

2on Quinto a Sant Pere
L’associació solidària Kambacat i l’associació cultural la Papallona de Sant Pere han organitzat pels dies 23, 24, 25, 26 , 29 de desembre de 2007 i 6 de gener de 2008 un quinto al Casal de Barri de Sant Pere obert a tots els terrassencs.
La peculiaritat d’aquest es que qualsevol participant a part de jugar, pot pujar a l’escenari a fer de lloro i així animar al públic a “picar”.
Les dos entitats terrassenques ja tenien experiències prèvies en l’organització d’aquest joc típic nadalenc i es per això que han sumat esforços per fer l’activitat i afrontar els projectes solidaris de dur aigua a Kenia per part de Kambacat i la celebració del 15è aniversari de l’entitat en el cas de la Papallona de Sant Pere.
Les sessions seran de tarda i nit
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure C.N.T.-A.I.T. de Terrassa - 18-05-2007.

Dinar popular al sindicat. Dia 26 de Maig
Desde la Federación Local de la CNT de Terrassa os invitamos a asistir a la comida que realizaremos el próximo 26 de mayo en los locales del sindicato (Ctra. Montcada nº79)
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Marc Ferrer - 20-10-2006.
Amb l'arribada del cap de setmana, i tenint en compte que els Bombers de la Generalitat han treballat enguany en més de 40 recerques de boletaires perduts, la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil vol donar un seguit de recomanacions que caldria tenir molt presents a l'hora d'anar a la muntanya a buscar bolets

Recomanacions dels Bombers pels boletaires
· Abans de planificar la sortida, tingueu en compte l'estat del temps previst i desistiu de sortir en cas que el pronòstic sigui desfavorable. Recordeu que, a la muntanya, les condicions meteorològiques poden empitjorar de forma sobtada,

· Adeqüeu el vostre equipament (roba, calçat,') a l'activitat,

· Heu de conèixer la zona on buscareu els bolets, així com les seves vies d'accés. Preneu punts de referència que us ajudin a orientar-vos en cas de pèrdua. Un bon punt de referència és el lloc on heu estacionat el cotxe, per exemple, ja que aquest camí també serà el camí de retorn,

· No apureu el temps de l'activitat. Dins del temps total que hi penseu dedicar, comptabilitzeu també el temps que trigareu a fer el camí de tornada. D'aquesta manera evitareu que es faci fosc en el camí de retorn,

· En cas de necessitat, truqueu als equips d'emergències, a través del telèfon únic, el 112. Un cop comunicada la vostra posició, no us mogueu del lloc fins que no contacteu amb el personal de recerca,

· Finalment, tingueu molta precaució en la recol·lecció dels bolets. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Departament de Salut: www.gencat·net/salut.
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 20-07-2006.
En només 17 dies s’han venut més de 12.000 entrades

Rècord de visitants a la piscina de Vallparadís
La piscina del parc de Vallparadís està registrant les majors xifres d’afluència de visitants des de la seva entrada en funcionament, l’any 1999. En els 17 dies que portem de temporada s’han venut 12.075 entrades, superant de llarg les xifres dels anys 2001 i 2005, que fins ara eren els que van registrar més visitants a principis de temporada. A les entrades individuals s’han d’afegir les visites dels abonats. Tot i que encara no es disposa de xifres detallades, provinents del recompte dels torns d’accés, la direcció del parc de Vallparadís calcula que la xifra de visites a través d’abonaments deu superar també les 12.000. De fet, les vendes d’abonaments han experimentat un notable creixement respecte l’any passat. així, en els primers 17 dies se n’han venut 433, el que equival al 74% de tots els que es van vendre l’any passat. La modalitat que ha crescut més aquest any és el Carnet Multifamiliar, que inclou la parella els fills i els avis materns i paterns. En 17 dies se n'han venut 33, un 122% més que en tot l'any passat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1