Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Anònim - 03-04-2008.

Aquest divendres, macroprojecció de El orfanato a la Plaça Vella
Aquest divendres 4 d’abril a les 20 hores, a la Plaça Vella de Terrassa, es projectarà la pel·lícula El Orfanato, de J.A. Bayona, com a acte de cloenda de la quarta edició del Base Film Festival. El Festival s’està celebrant a Terrassa des del passat dilluns 31 de març. Les activitats programades es realitzen a l’ ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i al Cinema Catalunya.

La infraestructura per a la projecció inclou una pantalla de 9 per 4 metres, un projector de 35mm i 400 cadires per als espectadors. A la macroprojecció hi està convidat tothom i es una activitat totalment gratuïta.

L’acte serà presentat per Núria Vidal, comissària de la Berlinale, i hi assistiran representants de l’Ajuntament de Terrassa, l’ESCAC i Escándalo Films. A més, hi serà present part de l’equip tècnic de la pel·lícula, guardonat a la XXII edició del Premis Goya: Josep Rossell, Director Artístic de la pel·lícula, Oriol Tarragó, de l’equip de So i Lluís Castells, de l’equip d’ Efectes Especials.

Després de la projecció s’entregarà el premi del concurs Límit 48 hores, on els participants han de rodar en 48 hores curtmetratges amb una durada màxima d’un minut, amb tecnologia mòbil. Aquesta activitat està associada al “Movil Film Fest”. El curt guanyador es projectarà el 29 de maig a la cerimònia del “Movil Film Fest” a l’Academia de las Artes y Ciencias Cinematográficas de España.

A la passada cerimònia dels Premis Goya, El Orfanato, pel·lícula produïda pel mexicà Guillermo del Toro i Rodar y Rodar, va guanyar set de les catorze candidatures a les que aspirava. Entre les categories en què va ser triomfadora cal destacar els premis a J.A. Bayona com a Millor Director Novell i Sergio G. Sánchez pel Millor Guió Original. A més, també va rebre els premis a la Millor Direcció de Producció, Millor Direcció Artística, Millor Maquillatge i Perruqueria, Millor So i Millors Efectes Especials.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1