Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Música Josep Sort - 12-02-2004.

El cicle «Jazz a prop» augmenta un any més el nombre d'espectadors
L'Ajuntament de Terrassa ha fet un balanç molt positiu de la sisena edició del cicle "Jazz a Prop", que va finalitzar aquest cap de setmana. Els vuit concerts programats aquest any han registrat un total de 857 espectadors, 251 més que en l'edició anterior.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Música Josep Sort - 23-12-2003.

Concerts de carilló a l'mNACTEC amb motiu de les festes de Nadal
El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ofereix amb motiu de les Festes Nadalenques dos concerts de carilló, a càrrec de la carillonista M. Eulàlia Reverté. Els concerts es realitzaran a les 12 del migdia els dies:

· Dimecres, 24 de desembre (Concert de Nadal)
· Dilluns, 5 de gener (Concert de Reis)
Dossier Nadal 2003 Comentaris? - Cap comentari
.
Música Josep Sort - 12-12-2003.
El cicle "Jazz a Prop" començarà demà dissabte la seva setena edició amb un concert de Josep Soto & Companys, que tindrà lloc a les 20.30h al Centre Cívic Montserrat Roig.

Josep Soto & Companys dónen la sortida al 7è cicle "Jazz a prop"
Josep Soto és un guitarrista de formació clàssica (ha format part de l'orquestra del conservatori de Terrassa, entre d'altres) amb una llarga trajectòria. Ha participat en festivals de música clàssica i jazz des del 1981 a Catalunya i a diferents països hispanoamericans. El 2001 va publicar el seu primer disc, que compta amb la col·laboració de l'aclamat clarinetista i saxofonista cubà Paquito d'Rivera i ha estat nominat dues vegades als premis Grammy.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Música Josep Sort - 04-12-2003.

La setena edició del cicle "Jazz a prop" estarà dedicat a Miles Davis
El cicle "Jazz a Prop" proposarà en la seva setena edició un programa de vuit concerts de gran varietat d'estils i formacions musicals que acostaran el jazz als diferents barris i districtes de Terrassa. En aquesta ocasió, el cicle tindrà lloc entre el 13 de desembre del 2003 i el 7 de febrer del 2004 i estarà dedicat a Miles Davis (1926-1991), un dels músics més influents en l'evolució del gènere durant la segona meitat del segle XX. Els concerts inclouran alguns dels temes que havia interpretat Miles Davis i que suposen un autèntic recorregut per la història del jazz.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Música Redacció - 23-11-2003.

El terrassenc Miquel Pujadó adapta les cançons de Brassens al català
El cantant Miquel Pujadó acaba de publicar el disc 'El temps no té cap importància (Una visita a Georges Brassens)'. El treball, que edita Columna Música, conté dinou cançons que adapten al català algunes composicions d'un dels noms propis de la cançó francesa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Música Josep Sort - 09-07-2003.

Terrassa acollirà el III Festival de Música Country
La Masia Els Bellots de Terrassa serà l'escenari de la tercera edició del Festival Internacional de Música Country, conegut com a Mr. Banjo Festival, que organitzen l'Associació Espanyola de Música Country, Nashville Country Club i Genco Music, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa. El festival, que tindrà lloc entre el 18 i el 20 de juliol, és l'únic d'aquestes característiques que se celebra arreu de l'Estat Espanyol. Es tracta d'un festival singular que combina l'esperit lúdic amb una programació artística que vol projectar l'estètica i els valors Country.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - 3 comentaris
.
Música Redacció - 08-07-2003.

Èxit en el concert dels Doctor Calypso en el Jove Tu També Pots
Èxit rotund el que van tenir dissabte la formació dels Doctor Calypso al Torrent de les Bruixes que es va omplir de gom a gom.

L'espai Jove Tu També Pots ja està plenament consolidat després d'aquests dos anys que es ve celebrant al Parc de Vallparadís.

Ahir es va celebrar la festa de cloenda, que no tornarà fins la pròxima Festa Major.
Dossier Festa Major Terrassa 2003 Comentaris? - Cap comentari
.
Música Josep Sort - 22-04-2003.

Concert de Carilló al mNACTEC amb motiu de la diada de Sant Jordi
Per Sant Jordi, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix un Concert de Carilló a càrrec de la carillonista senyora M. Eulàlia Reverté, que tindrà lloc a les 12 del migdia.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Música Redacció - 16-02-2003.

El mes de març... torna el jazz
El Festival de Jazz torna a Terrassa amb més concerts que mai i, alhora, amb una varietat d'estils sense precedents. El certamen arriba a la 22a edició amb el repte d'atraure cada vegada més espectadors de totes les procedències.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Música Anònim - 03-02-2003.

Jon Faddis, Frank Wess, Elvin Bishop i Perico Sambeat, nous noms del 22 Festival
Club d'Amics de les Arts i JJ.MM. ja pot anunciar nous noms dels artistes que formaran part de la programació del proper Festival Internacional de Jazz Terrassa, que tindrà lloc del 5 al 30 de març. Jon Faddis serà l'ecarregat d'obrir el festival al capdavant del projecte The Trumpet Summit Band.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1