Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Mobilitat Martin - 23-12-2006.

¿Último bus a las 21:30?
Hola, mi nombre es Martin y escribo para comentarles de un problema que tenemos en nuestro centro de trabajo; que queda en la autopista C-65, más específicamente en el Carrefour. Somos varios los trabajadores que salimos a las 22:00 del centro, pero los buses número 4 y 10 sólo circulan hasta las 21:30(cuando no lo hacen con demora). Es decir, que no tenemos forma de regresar a nuestros hogares si no disponemos de coche. Me gustaría que tomen en cuenta este problema ya que no soy el único que lo padezco, somos varios los trabajadores que salimos a esas horas y no disponemos de coche o moto. Sería interesante contar con un bus, digamos a las 22:30 más o menos, es que no nos queda otra alternativa. Desde ya les agradezco el tiempo que dedicaron a leer esto y espero me puedan ayudar. Saluda atentamente....
Martin Vazquez

Pd: disculpen que no esté en catalán, es que lo estoy aprendiendo.
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat CUP Terrassa - 24-11-2006.

4t Cinturó? Terrassa no és Barcelona!
Aquest cap de setmana s’ha sabut la notícia: ja està adjudicat el tram Viladecavalls-Terrassa del 4t Cinturó. COPCISA en serà l’empresa la constructora per 43’8 milions d’euros. I res més conèixer-se, el Sr Navarro, batlle de Terrassa, s’ha felicitat i ha mostrat la seva satisfacció per la possibilitat que l’obra s’arribi a dur a terme.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Mobilitat Jordi Navarro Cortiella - 17-11-2006.

Sebastià Homs en el moment de ser investit alcalde de Viladecalls, el passat 29 de juny de 2006
Sebastià Homs no vol veure el IV Cinturó
L'Alcalde de Viladecavalls s'ha oposat a facilitar les expropiacions necessàries per a la construcció del IV Cinturó a l'alçada del barri de Can Tries. Sebastià Homs Argumenta que Foment es va comprometre que l'autovia passaria de forma soterrada pel municipi que governa. Sr Homs no sigui beneit! Una infraestructura com aquesta no es basa en promeses, es basa en un projecte executiu, en aquest document és on hi ha la descripció detallada de l'obra. És per això que moltes entitats i alguns partits ens hem oposat des del primer moment a aquesta autovia, per que no estem conformes ni amb el traçat, ni amb les dimensions, ni amb el format, ni amb la oportunitat del IV Cinturó, al menys amb el que diu el projecte executiu, que és el que comptarà quan es realitzi l'obra, no pas les “promeses” venudes com a grans victòries el seu partit(CIU).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Jordi Centelles - 18-10-2006.
Artícle d'opinió d'en Jordi Navarro

Cal un Pacte Nacional per la Mobilitat i les Infraestructures
Actualment en el desenvolupament d'un país, les infraestructures i vies de comunicació constitueixen un factor decisiu. Assegurar la mobilitat de les persones i de les mercaderies dins i fora del territori ha de ser un objectiu determinista. En aquest context sovint ens trobem que els debats al voltant de les infraestructures esdevé pedra angular de disputes polítiques, i s'allunya de la formulació de propostes estudiades, serioses i consensuades. Així doncs la Mobilitat hauria de sortir dels programes electorals dels partits i les seves lluites per esdevenir prioritat dels governs, és per això que caldria considerar un Pacte Nacional per a la Mobilitat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat JEV Terrassa - 03-10-2006.

La Rambla d'Egara
L'Ajuntament de Terrassa prepara la reforma de la Rambla d'Egara, aquella via d'entrada a la nostra ciutat des de l'autopista... per autopista. No té pas vida social, no fa ciutat. És trist veure com un espai tan emblemàtic per la nostra ciutat no serveix de punt de trobada als ciutadans egarencs. Terrassa, i els egarencs, hem estat víctimes del desarrollismo franquista, i fruit d'això tenim com a herència una ciutat amb pocs espais verds i de lleure, carrers estrets i amb uns barris sobremassificats uns i massa dispersos uns altres, fets que provoquen una disfunció urbana.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Redacció - 19-07-2006.

L'Audiència Nacional decidirà sobre el Quart Cinturó
Segons informa el diari digital e-noticies·com la Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va acordar el 10 de juliol declarar la seva manca de competència per resoldre el contenciós administratiu interposat per la Campanya Contra el Quart Cinturó contra l'aprovació definitiva de l'estudi informatiu del Quart Cinturó, tram Abrera-Terrassa, i ha remès l'expedient a l'Audiència Nacional només dos dies abans de dictar sentència, prevista per al 12 de juliol. L'acord es fonamenta en l'article 11.1. de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, segons la qual els recursos a actes administratius presos per secretaris d'Estat corresponen a l'Audiència Nacional. Curiosament, la competència del TSJC ja va ser posada en dubte per part de la Campanya el 19 d'octubre del 2003, tot just iniciat el recurs contenciós. Tot i això, la Secció Tercera es va declarar competent el 19 de novembre del mateix any.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Redacció - 19-07-2006.

El govern aprova la millora del ferm a la C-58 entre Terrassa–Vacarisses-Catellbell i el Vilar
El Govern ha aprovat aquest dimarts reforçar del ferm i la seguretat viària a la carretera C-58, en un tram de 5,9 quilòmetres, entre el municipis de Terrassa, Viladecavalls, Vacarisses, Castellbell i el Vilar. Aquest projecte té un pressupost d’execució de 2,6 MEUR i les obres es preveuen iniciar el mes de desembre. Les actuacions previstes en la carretera C-58 inclouen vàries actuacions en el paviment com la reparació del ferm en diversos trams de la carretera, així com la millora de les característiques superficials. Pel que fa a la seguretat viària, es col·locaran barreres de seguretat d’acord amb la normativa vigent. Amb l’objectiu de millorar les cunetes s’ampliaran diversos trams de cuneta i es revestiran de formigó i, en alguns casos, es construiran cunetes noves. Per assegurar un drenatge més efectiu es netejaran alguns trams de les cunetes i terres existents amb l’objectiu de millorar el desguàs de la carretera. La senyalització horitzontal de la carretera també es millorarà així com l’abalisament per tal de que hi hagi major transitabilitat.
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Redacció - 14-07-2006.

La línia 13 estrenen un sistema que avisa al conductor que hi ha viatgers esperant-se a la parada
A partir d’avui dimecres, els autobusos urbans de la línia 13 (Rambla d’Egara – Can Palet de Vista Alegre), optimitzaran el servei que ofereixen a parada de Can Rodó gràcies a la instal·lació d’un pannell lluminós que avisa el conductor de la presència de viatgers que s’hi esperen. L’àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, ha posat en funcionament aquest pannell lluminós amb la paraula “bus” que s’acciona des de la parada.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Redacció - 05-07-2006.

Avui es publica al BOE l'anunci de licitació de les obres de l'estació de la Gripia
Aquest dimecres s'ha publicat al BOE l'anunci de licitació de les obres de la nova estació que Renfe ha de construir al barri de Les Arenes. Les obres s'han licitat per un import de 3.840.162,89 euros. Ara s'obre el concurs públic per tal que les constructures presentin les seves ofertes. El 19 de setembre es realitzarà l'obertura d'ofertes i les obres podrien començar al mes de novembre.
Comentaris? - 2 comentaris
.
Mobilitat Redacció - 03-07-2006.

Es sotmet a informació pública el projecte de traçat del nou enllaç de l'autopista C-16 a Vacarisses
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat el procés d’informació pública del projecte de traçat i l’estudi d’impacte ambiental del nou enllaç de la C-16 i la C-58 a Vacarisses. El nou enllaç permetrà als conductors dur a terme els moviments cap i des de Terrassa que l’accés actual de la C-16 no possibilita. Aquest projecte suposarà una inversió de 9,7 MEUR. Es preveu que les obres s’adjudiquin a finals de 2007 i comencin el 2008.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1