Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Elliot - 14-09-2006.

111 mm de precipitació a Terrassa en dos dies
Des del passat dimarts fins aquesta matinada ha caigut a la ciutat de Terrassa 111 mm de pluja, l'equivalent a tota la pluja que va caure durant el mes de gener. I encara més dades. Si sumen les precipitacions dels mesos de febrer, març, abril, maig, juny, juliol i agost sumen 113 mm, 2 mm més que tota la pluja caiguda en dos dies. Tots hem vist pel Telenotícies les destrosses que ha produït les fortes precipitacions per tot el país.

Consultant la web del Meteoclimatic podem veure com ara mateix, a les 9 del matí, està tornant a ploure a les comarques de Tarragona. A Cambrils, per possar un exemple, en les hores que portem d'aquest dijous ja s'han recollit 45,2 mm, a Tortosa 15,3 mm i a Tarragona 32,0 mm.

Les previsions del Servei de Meteorologia de Catalunya apunten a que les precipitacions continuaran al menys fins dissabte. Per aquest dijous en general les pluges seran d'intensitat moderada i localment fortes. A més es podran acumular localment quantitats extremadament abundants.

Sobre les afectacions de les pluges d'ahir dimecres al servei d'Euromed entre València i Barcelona és molt recomanable llegir l'anotació d'en Vicent Partal, director de Vilaweb ( http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2055802).

Enllaços imprescindibles per seguir l'evolució del temps:
Meteocat: http://www.meteocat.com
Meteoclimatic: http://www.meteoclimatic.com
Meteo infoTerrassa: http://meteo.infoterrassa.com
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1