Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Redacció - 17-05-2006.
Avui dimecres es preveuen temperatures màximes que podran arribar puntualment als 36 graus a Ponent

Temperatures d'estiu a mitjan maig
La ràpida visita d’una massa d’aire càlid farà que les temperatures màximes d’avui dimecres 17 de maig estiguin per sobre dels 30 graus a la major part de l’interior, i fins i tot es puguin assolir els 36 graus a punts de Ponent i de les Terres de l’Ebre. Al litoral, la temperatura quedarà frenada per la presència de la marinada. Tot i això, localment es podrà arribar als 25 graus a punts costaners. La pròxima nit, la temperatura quedarà per sobre dels 15 graus arreu del país tret del Pirineu, on els valors nocturns se situaran entre els 8 i els 13 graus. Puntualment, i sobretot a punts del litoral, no es baixarà dels 20 graus durant la nit.

Demà dijous, la massa d’aire càlid es començarà a retirar i, tot i que les temperatures es tornaran a enfilar per sobre dels 30 graus a gran part de l’interior, els valors extrems quedaran per sota dels d’avui a causa de l’arribada de núvols alts i mitjans. De cara al cap de setmana, la temperatura ja tornarà als valors propis de l’època de l’any.

Aquest curt episodi de temperatures altes està emmarcat en una primavera seca, amb valors pluviomètrics per sota de la mitjana climàtica a la major part del territori català. Tot seguit, es presenta un mapa on es comparen els valors de la precipitació acumulada entre l’1 de febrer i el 30 d’abril amb els valors mitjans climàtics del mateix període. A la major part del país aquest període ha estat sec, amb valors de pluja per sota del 50% respecte a la mitjana climàtica. Fins i tot es pot veure una gran àrea per sota del 30%.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1