Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Redacció - 26-01-2006.
A partir de la nit d’avui dijous i fins la matinada de dissabte la neu es deixarà veure a moltes comarques catalanes en cotes superiors als 200m.

Medi Ambient alerta de risc de neu al Prelitoral
L’arribada d’una massa d’aire fred des de l’interior d’Europa i la formació d’una petita depressió a la Mediterrània faran que les precipitacions siguin en forma de neu, en la major part dels casos, durant les properes 36 o 48 hores. A partir de dissabte a la tarda, l’arribada d’una massa d’aire cada cop més càlida i humida iniciarà un temporal, però en aquest cas de pluja, per la qual cosa la neu que hagi caigut abans es fondrà i no s’arribarà a glaçar.

Dijous a la nit la neu caurà per sobre d’uns 400 o 500 metres, afectant principalment l’extrem nord-est del Principat. Al llarg de divendres la neu podrà caure, de forma intermitent, i en general feble, a molts punts del país, si bé les més significatives cauran a les zones interiors de les demarcacions de Girona i de Barcelona, on podria arribar a nevar amb intensitat moderada. A les zones interiors podrà nevar a totes les cotes, amb gruixos de fins uns 5 cm a les zones baixes i de fins a 15 cm en àrees de muntanya. A l’àrea d’influència litoral nevarà per sobre d’uns 200 metres, si bé en alguns moments es podrien veure flocs fins el nivell del mar.

Dissabte, la neu es transformarà en aigua, si bé fins a migdia encara podria nevar a la Depressió Central i al Prelitoral. A partir de la tarda s’iniciarà un temporal de pluja que podria deixar, entre dissabte i diumenge, quantitats properes als 100 l/m2 a la meitat est del país. Al Pirineu, i per sobre d’uns 1800 metres, s’hi acumularan importants gruixos de neu.

A causa d’aquesta situació el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació Meteorològica de Risc per neu.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1