Diumenge, 16 de desembre 2018
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Josep Sort - 17-05-2004.

La UPC de Terrassa emet 5 diÓlegs del F˛rum 2004 amb Internet de segona generaciˇ
Open-Forum, una iniciativa conjunta del Forum de Barcelona 2004, de El Gran Teatre del Liceu de Barcelona i de la Fundaciˇ I2cat, permetrÓ que la comunitat universitÓria del Campus de la UPC a Terrassa i el p˙blic en general pugui seguir, mitjanšant internet de segona generaciˇ, 5 diÓlegs del Forum de Barcelona. Al primer del diÓlegs que s'emetran participen, entre d'altres, Jorge Sempr˙n, Emili Teixidor o Emine Sevgi Ízdamar, i tindrÓ lloc el dia 18 de maig a partir de les 15,30 hores a la Sala d'Actes de l'Escola TŔcnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (C/Colom 11. Terrassa )

La tecnologia disponible al Campus de la UPC a Terrassa farÓ possible que la comunitat universitÓria de la PolitŔcnica a Terrassa, i els ciutadans en general, puguin gaudir del projecte OPEN-FORUM.

OPEN – FORUM fa servir la mateixa infrastructura tecnol˛gica de doble amplada de banda (proporcionada per RedIris, Cesca, Cesga i Cica) que s'ha desenvolupat per al projecte Opera Oberta, impulsat pel Gran Teatre del Liceu i al que la UPC i el seu Campus a Terrassa hi va participar. Opera Oberta permetia la recepciˇ de representacions d'˛pera en directe en i amb gran qualitat d'audio i video. Mitjanšant el mateix sistema, es retransmetran en directe events del Forum de Barcelona corresponents a l'apartat DI└LEGS, on personalitats del mˇn de la cultura, de la polÝtica o de les ciŔncies debatran sobre temes com la pau mundial, la globalitzaciˇ o la sostenibilitat. La tecnologia utilitzada permetrÓ veure les imatges en pantalla de gran format i amb qualitat ˛ptima tant d'imatge com de so

En el projecte participen, a mÚs de la UPC, mÚs de 30 universitats espanyoles, una representaciˇ d'universitats de MŔxic, Franša i Portugal i organitzacions d'Internet 2 d'arreu el mˇn.

El primer d'aquest 5 diÓlegs que es podran veure al campus de la UPC a Terrassa porta per tÝtol genŔric El Valor de la Paraula, Literatura i Mem˛ria i participaran, entre d'altres (segons la programaciˇ del Forum), Jorge Semprun, Emili Teixidor o Sevgi Ízdamar. L'emissiˇ tindrÓ lloc a la Sala d'Actes de l'ETSEIT, el dia 18 de maig a partir de les 15,30 i fins a les 18,30.

Programaciˇ prevista dels DiÓlegs que seran retransmesos al Campus de la UPC a Terrassa

Dia: 24 de Maig
Hora: de 9,00 a 13,00 i de 15,00 a 18,30
Tema: Comunicaciˇ i diversitat cultural

Dia: 4 de Maig
Hora: de 9,00 a 19,30
Tema: Coneixement cientÝfic i diversitat cultural

Dia: 23 de Juny
Hora: de 10,00 a 19,00
Tema: Cap un mˇn sense violŔncia

Dia: 24 de Setembre
Hora: de 9,00 a 13,00 i de 15,00 a 18,00
Tema: Consens de Washington a una nova governabilitat global
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1