Dilluns, 23 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacciˇ - 17-05-2006.

"L'hora del conte" aquest any des d'Internet
Avui es celebra el dia Internacional d'Internet i a Terrassa el portal ciutadÓ terrassa·net ha possat a l'abast de tothom una iniciativa pionera. Es tracta de la retransmissiˇ via telemÓtica de l'hora del conte, una activitat que es fa habitualment des de les Biblioteques de la nostra ciutat. NomÚs caldrÓ connectar-se a la web www.terrassa·net i pitjar a l’enllaš especialment creat per aquest esdeveniment. Aquest enllaš estarÓ actiu des de primera hora del dia 17 de maig. Canal Terrassa transmetrÓ el conte per TV el mateix dia 17, per tal que qui no tingui Internet tambÚ pugui gaudir de l’activitat.

El conte triat aquest any Ús “Draps, fils i martingales” i la narradora Ús la Susagna Navˇ. La narraciˇ del conte es va fer aquest passat dissabte des de la Biblioteca del districte 5 (Enric GalÝ) de la nostra ciutat davant de nens i nenes del barri.

Aquest any tindrÓ lloc la prova pilot d’aquesta activitat, per tal que en properes edicions esdevingui un acte incl˛s dintre de les activitats formatives adrešades a totes les escoles de Terrassa.

L’Escola que s’ha brindat a fer la prova pilot d’aquest any Ús L’Escola Lanaspa i l’edat elegida per fer-ho ha estat els nens i nenes d’entre 7 i 8 anys.
Com s’integra aquest projecte en la nostra ciutat?

Aquest projecte promogut des del Portal ciutadÓ “www.terrassa·net” i amb el ple suport de l’└rea de la Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, s’emmarca plenament dins la filosofia del Portal, ja que per un cantˇ afavoreix la difusiˇ de les Noves Tecnologies dins de la ciutat i per l’altra permet aglutinar en un mateix projecte a una gran diversitat de institucions, empreses i entitats.

Aquest Ús doncs un exemple de les sinŔrgies que es poden arribar a generar des del mateix Portal “www.terrassa·net” i demostra que el camÝ que es va engegar el dia de la presentaciˇ del Portal ens permetrÓ assolir nous reptes i situar la ciutat de terrassa com a capdavantera en l’aplicaciˇ de les Noves Tecnologies adrešades a la ciutadania.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1