Dilluns, 23 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacciˇ - 19-02-2006.
Qualsevol ciutadÓ podrÓ denunciar davant d’IQUA les presumptes no-conformitats que detecti en el web municipal

El web municipal obtÚ el segell de qualitat Iqua
L'AgŔncia de Qualitat d'Internet ha otorgat al web municipal el segell de qualitat IQ, que acredita que el portal compleix els estÓndards de qualitat requerits per l'agŔncia. Aquesta agŔncia Ús una plataforma que vol ser un punt de trobada entre els diferents agents de la xarxa, de la qual sˇn socis fundadors diverses autoritats independents amb competŔncies a Internet. El seu codi deontol˛gic fa referŔncia a aquells principis generals que han de ser respectats per a la defensa de l’interŔs general i dels drets dels ciutadans. A partir d'ara qualsevol ciutadÓ podrÓ denunciar davant d’IQUA les presumptes no-conformitats que detectin en pÓgines que incloguin el segell de qualitat IQ.

El segell de qualitat s’atorga desprÚs d’una auditoria a la web sol•licitant. Mitjanšant l’auditoria, l’agŔncia comprova que la web compleix amb tots els estÓndards de qualitat exigits. Per acreditar que s’ha obtingut aquest segell, l’Ajuntament ha incorporat el logotip d’IQ a la pÓgina d’inici del web municipal.

L’obtenciˇ del segell ha arribat desprÚs que el servei d’Imatge i Comunicaciˇ de l’Ajuntament realitzÚs un important procÚs de reorganitzaciˇ dels continguts i del disseny grÓfic del seu web, que ha incorporat els nous criteris d’identitat corporativa. El nou aspecte i presentaciˇ dels continguts del portal, aixÝ com les millores en matŔria d’accessibilitat, han fet que es registrÚs, al llarg dels ˙ltims cinc mesos, una destacable progressiˇ en el nombre de visitants. Al gener del 2006, s’ha arribat a tenir un total de 111.527 visites, una xifra mai assolida en la hist˛ria de www.terrassa·org.

La nova disposiciˇ dels continguts del portal tambÚ ha facilitat que l’accÚs als diferents serveis i informacions sigui mÚs prÓctic i rÓpid, com Ús el cas del servei de l’Administraciˇ Oberta. Des d’octubre del 2005 i fins al dia d’avui, Administraciˇ Oberta ha registrat un total de 6.816 trÓmits fets a travÚs de la web (1.727 gestions i 5.080 autoliquidacions). Fent balanš anual, en tot l’any 2005 es van fer 12.315 trÓmits per internet –incloent-hi els pagaments amb tarjeta- i el 2004 se’n van fer un total de 11.635.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1