Dilluns, 23 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacciˇ - 26-01-2006.
La traducciˇ ha anat a cÓrrec de Fes-Ho-Cat

Nova versiˇ del programa de telef˛nia IP Skype
L'equip Fes-Ho-Cat ha presentat aquest dijous la nova versiˇ del programa de telefonia IP Skype en la seva versiˇ 2.0.0.73. Aquesta, que ja Ús la tercera versiˇ tradu´da per l'equip catalÓ, ja incorpora opcions de videotrucada. L'Skype, el programa de telefonia IP que ha revolucionat el mˇn de les telecomunicacions per Internet, ara en mans de l'empresa eBay, Ús un dels grans actors en la llu´ta oberta per a la conquesta de la comunicaciˇ dels internautes. Google, Microsoft i Yahoo sˇn els principals contrincants. Amb aquesta darrera versiˇ el programa presenta les seves credencials amb la incorporaciˇ de videotrucades, aixÝ com en la qualitat del so, organitzaciˇ dels contactes en grups, redirecciˇ de trucades a fixes o m˛bils, i d'altres opcions menys importants per˛ forša ˙tils com la visualitzaciˇ de l'hora local dels contactes.

Fes-Ho-Cat, Ús un projecte de directori local de qualitat, que intenta prioritzar els continguts de qualitat de la xarxa catalana, en front dels grans cercadors o directoris globals.

La versiˇ catalana es pot descarregar clicant a aquest enllanš: http://www.feshocat.com/descarregues/catalan2.0.0.73.zip

PÓgina web oficial del programa: http://www.skype.com
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1