Dilluns, 23 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacció - 16-01-2006.
La presentació pública tindrà lloc dimarts a les 6 de la tarda al cinema Catalunya

Amb un any de retard es posa en marxa el portal ciutadà Terrassa.net
Ha fet falta un any perquè entri en funcionament el nou portal ciutadà Terrassa·net, promogut per l'Ajuntament i CaixaTerrassa. El web, tot i està en funcionament, encara està en fase de proves. Aquest dimarts es farà la presentació pública al Cinema Catalunya i comptarà amb la presència de l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro. L’acte estarà presentat pel periodista terrassenc Xavi Coral, comptarà amb les intervencions del president de Caixa Terrassa, Francesc Astals, i el regidor de Societat del Coneixement, Xavier Martín.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 16-01-2006.
El sistema permet la connexió a internet sense cables i gratuïta

La Biblioteca del districte II disposa de connexió WI-FI per a usuaris de portàtils
La Biblioteca del Districte II ha incorporat un nou servei per a usuaris de portàtils: es tracta d’un sistema de connexió wi-fi que permet la connexió a internet sense cables. El servei és gratuït, igual que la connexió a internet mitjançant els ordinadors de la biblioteca, i permetrà multiplicar els punts d’accés. La xarxa sense fils wi-fi transmet les dades a través d’ones electromagnètiques, per això no és necessària la connexió física a la xarxa telefònica o de cable. Qualsevol usuari de dispositius portàtils (ordinador, agenda personal digital o telèfon mòbil de tercera generació) pot connectar-se a internet gràcies a aquest sistema.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 05-01-2006.

La Regidoria de Relacions europees i internacionals estrena web
La regidoria de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa acaba d’estrenar el seu lloc web ( http://www.terrassa.org/ajuntament/internacional/index.htm) que ofereix completa informació sobre els àmbits d’actuació del consistori en matèria europea i internacional.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Josep Sort - 25-10-2005.

Terrassa participa en una campanya per recollir opinions ciutadanes sobre el futur d'Internet
L'Ajuntament de Terrassa participa en la campanya "Ciutadans2005·net" que amb motiu del Dia d'Internet organitzen l'Associació d'Usuaris de d'Internet i l'agència de notícies Europa Press. Dins d'aquesta campanya, els ciutadans poden opinar sobre el futur d'Internet a través del web www.diadeinternet.ciutadans2005·net. 
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 26-08-2005.

Fes-Ho-Cat presenta la traducció al català de l'última versió del programa de telefonia IP Skype

Des d'avui mateix, ja es pot descarregar de la web de Fes-Ho-Cat, la recent traducció de l'última versió de l'Skype. Aquesta traducció, que segueix la Guía d'Estil i el Recull de Termes desenvolupat per SoftCatalà i el Termcat, és la segona que realitza l'equip de Fes-Ho-Cat, i en aquesta ocasió s'està tramitant la inclusió d'aquesta a les llengües que incorpora per defecte aquest programa.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 03-02-2005.
L'objectiu és crear una plataforma d'informació i comunicació per als ciutadans

L'Ajuntament crearà un portal ciutadà a Internet, el nou Terrassa.net
L'Ajuntament de Terrassa i Caixa Terrassa, Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Consorci Sanitari de Terrassa, Diari de Terrassa i Mina Pública Aigües de Terrassa signen avui un acord per al desenvolupament del portal terrassa·net. Cadascuna de les entitats i institucions signen un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Terrassa, amb l'objectiu de crear una plataforma d'informació i comunicació per als ciutadans i les ciutadanes i per als visitants. Caixa Terrassa i l'Ajuntament de Terrassa es comprometen de forma conjunta i coparticipada a col·laborar en la creació i el manteniment del portal terrassa·net. Amb la signatura d'avui, s'inicia la primera fase de desenvolupament del nou portal ciutadà, amb la previsió que sigui operatiu en xarxa entre els mesos d'abril-maig d'aquest any 2005.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 24-01-2005.
Dins de la cinquena edició del projecte "Retorn a l'aula"

Prop de 150 pares i mares aprendran informàtica bàsica i l'ús d'Internet
El projecte "Retorn a l'aula 2005" acostarà la informàtica i l'ús d'Internet a prop de 150 pares i mares d'alumnes de dotze centres d'educació infantil i primària de Terrassa. Els cursos s'han iniciat aquesta setmana amb les 144 persones inscrites, les quals assistiran a les classes que es realitzaran, fins el pròxim 13 d'abril, als CEIP's Francesc Aldea, El Vallés, Font de l'Alba, Can Roca, Ramón y Cajal, La Roda, França, Marià Galí, Pere Viver, Germans Amat, Agustí Bartra i Sant Llorenç. Les persones que impartiran els cursos són alumnes de batxillerat i cicles formatius que s'han format prèviament com a monitors.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 08-01-2005.

La campanya "todos en Internet" promourà l'ús d'Internet a la ciutat
Entre els dies 8 i 14 de gener, els habitants de Terrassa que mai hagin accedit a Internet podran rebre una classe d'iniciació de 45 minuts en un aula que s'ha instal·lat a la Sala d'Informàtica del Casal de Barri Sant Pere. Promoguda pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i l'entitat pública empresarial Red·es, la campanya pretén articular els plans autonòmics i locals para garantir l'ús de la xarxa en els nous internautes. Compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i, per a la seva estada a la ciutat, de l'Ajuntament de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Josep Sort - 17-05-2004.

La UPC de Terrassa emet 5 diàlegs del Fòrum 2004 amb Internet de segona generació
Open-Forum, una iniciativa conjunta del Forum de Barcelona 2004, de El Gran Teatre del Liceu de Barcelona i de la Fundació I2cat, permetrà que la comunitat universitària del Campus de la UPC a Terrassa i el públic en general pugui seguir, mitjançant internet de segona generació, 5 diàlegs del Forum de Barcelona. Al primer del diàlegs que s'emetran participen, entre d'altres, Jorge Semprún, Emili Teixidor o Emine Sevgi Özdamar, i tindrà lloc el dia 18 de maig a partir de les 15,30 hores a la Sala d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (C/Colom 11. Terrassa )
Dossier Fòrum 2004 L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Josep Sort - 15-03-2004.

Suposats problemes a la xarxa IP de Telefónica, deixa sense servei de correu ni web a milers d'usuaris
Des de mig matí del dia 11, es van començar a detectar problemes d'accés a una nombrosa quantitat de webs, sobretot aquelles ubicades en servidors a Estats Units. A hores d'ara el problema continua existint, deixant a milers d'usuaris, sobretot d'ADSL, sense poder accedir a milers i milers de webs i sense servei de correu electrònic. Aquest problema només es dóna a xarxes d'accés que utilitzen les línies de Telefónica.
El servidor físic que allotja les pàgines d'InfoTerrassa.com estan ubicades a Dallas i també està afectat per aquest problema. La navegació es pot solucionar utilitzant servidors proxy alternatius, però el problema del correu electrònic continua existint. Totes aquelles entitats que estiguin enviant els seus comunicats a l'adreça premsaCorreuinfoterrassa.com, dir-los que aquests no estan arribant degut a aquest problema.
Esperem que Telefónica solucioni urgentment aquest problema que ja ha estat denunciat per nombrosos proveïdors de servei.
Més informació:
http://www.adslayuda.com/displayarticle1063.html
http://www.bandaancha.st/weblogart.php?artid=2384
http://www.internautas.org/article.php?sid=1571&mode=thread&order=0
http://www.internautas.org/article.php?sid=1572&mode=thread&order=0
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1