Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
InfoTerrassa.com Redacció - 08-08-2003.

Tancat per vacances
Per fi arriben les vacances per l'equip d'Info Terrassa. Aquesta setmana vinent tanquem la paradeta, però els serveis de l'Estació Meteorològica i la Webcam continuaran funcionant.

Tornem el 18 d'agost, amb nous continguts pel web i d'altres sorpreses.

Bones vacances!
Comentaris? - 2 comentaris
.
InfoTerrassa.com Redacció - 07-07-2003.

Info Terrassa estrena un canal especial sobre la Festa Major 2003
La web infoterrassa.com ha obert un canal especial amb informació sobre la Festa Major de Terrassa que enguany se celebrarà entre el 4 al 9 de juliol.
En aquesta web els internautes podran conèixer el programa d'actes, podran tenir informació sobre els concerts i espectacles teatrals o seguir en directe el desenvolupament de la festa durant els dies de la celebració.
Amb aquesta web, info terrassa pretén crear una altra font d'informació alternativa sobre els actes que es celebran a la ciutat, en aquest cas la festa major.

La web és accesible a través de la següent direcció: http://especials.infoterrassa.com/festamajor
Dossier Festa Major Terrassa 2003 Comentaris? - Un comentari
.
InfoTerrassa.com Josep Sort - 09-01-2003.

Parada del servidor InfoTerrassa.com
Durant el dia d'ahir, a partir de les 3 de la tarda aproximadament, el servidor on s'allotja InfoTerrassa·com va estar aturat. El motiu ha estat una migració dels servidors a un nou datacenter amb millors proteccions contra atacs DoS. Sembla que l'anterior era molt vulnerable a aquest tipus d'atacs i que el nou està més bén protegit.
Els administradors dels servidors ens informen que aquesta migració ja està acabada, però que encara han d'implementar uns nous tallafocs, o sigui que és possible que hi hagi noves caigudes del servei, encara que ens asseguren que no seran tan importants. Esperem que no s'equivoquin!
Disculpeu les molèsties.
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Josep Sort - 03-01-2003.

Sindicació de continguts
El mòdul "Sindicació" del menú de l'esquerre permet la obtenció dels articles publicats a InfoTerrassa·com d'una forma senzilla i en un sol fitxer. Encara que en un principi està destinat a que els mitjans de comunicació puguin centralitzar el recull d'informacions, també permet que altres weblogs, com PHP-Nuke, puguin mostrar els titulars publicats aquí a les seves pàgines.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Josep Sort - 31-12-2002.

Neix "infoterrassa.com" !!
Infoterrassa·com és un projecte que intenta cobrir una falta de continguts informatius sobre Terrassa a Internet. A qui no li faria gràcia llegir les notícies de Terrassa actualitzades al moment? Doncs aquesta és la idea.
Està destinat a que entitats de la ciutat puguin editar elles mateixes les seves notícies i que aquestes apareguin ràpidament a la portada.
Però també encoratgem als altres usuaris a fer-nos arribar les seves informacions. Si aquesta té un mínim de qualitat informativa o pot ser interessant a altres lectors, es publicaran. La diferència és que aquestes s'han d'editar manualment abans de ser publicades.
Tothom podrà exposar la seva opinió sobre una notícia. Relacionat amb cada article, hi haurà un fòrum on tothom, de forma anònima, podrà explicar el que vulgui. Els fòrums no són moderats, o sigui que s'hi pot explicar el que sigui. Això sí, us demanem que els debats estiguin relacionats amb l'article en qüestió.
I això és tot. Només esperem que sigui una bona eina de comunicació i debat i que serveixi per cobrir un buit informatiu.
Comentaris? - Un comentari
.
« Pàgina anterior
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1