Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 02-12-2004.

El campió de cros Maurici Diaz es troba amb els joves de l'escola d'atlestime de la Unió Atlètica
Mauricio Diaz del Club d'Atletisme Adidas, que ostenta el títol de Campió de Cros per Clubs d'Espanya 2004, va oferir una trobada amena a tots els presents al Col·loqui que la UAT feia divendres 26 de novembre amb l'atleta.La seva bona forma d'estar amb el públic i les seves paraules senzilles dirigides als més joves, van deixar una magnífica empremta. Va recordar quan va començar a Xile els seus entrenaments de jove, de les seves ganes immenses de córrer.

Considera que hi ha gent amb qualitats naturals per aquest esport i que, aquests són els que arriben a nivells superiors en les proves. Ell va ser privilegiat amb això i, el van descobrir de petit.
Explicava les diferencies entre Amèrica i Europa alhora d'entrenar als menuts. Allà no havia pressa per força els cos del jove atleta; aquí, es veia molta competició des d'un principi. El més important és que l'atleta pugui conservar-se al llarg del temps i, no quedi malbé després d'una intensiva labor per aconseguir d'ell marques extraordinàries en una sola Olimpiada. Entrena en zones de muntanya i, combina bicicleta, natació i peses per poder mantenir un bon estat.

I, els seus millors consells per als petits atletes era que debien córrer amb el cap i amb el cor, que aquesta era la fórmula. Ell l'havia practicada a Sidney 2000, on va poder arribar a semifinals en véncer a gent que presentaven millor marca que la seva.

Després, va fer una bona defensa dels atletes honrats i en contra dels que feien servir dopping per desprestigiar no només al món de l'esport sinò també a la resta d'esportistes d'un país.

La UAT li va fer entrega d'un record de la seva estada a Terrassa i entre la gent del Club. I, seguidament, va signar fotos seves als nens i joves de l'Escola d'Atletisme. Membres de l'equip directiu de la UAT el van desitjar una bona cursa de la Jean Bouin de Barcelona i, la seva tornana aviat entre nosaltres.

Mauricio no va defrauda en la 81è Premi Internacional Jean Bouin de Barcelona. Va arribar a meta el 5è amb un temps de 28:35. La UAT i els seus joves atletes van aplaudir i saludar la seva brillant entrada a meta.


Carme Reyes
Cap de Premsa UAT
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1