Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 26-10-2004.

L'empresa Thyo nou esponsor de la Unió Atlètica de Terrassa
La Unió Atlètica de Terrassa va presentar ahir el seu nou esponsor, l'empresa francesa Thyo, dedicada a la fabricació de mitjons. A més la Unió Atlètica va participar aquest cap de setmana en la XXI Carrera Popular de Macarena a Sevilla.
XXI CARRERA POPULAR MACARENA (Sevilla)

Mari Pau Alvarez i altres atletes de la UAT entrenant a Mòssen Homs (Terrassa). Juliol 2004.
La Cursa Popular de la Macarena és convocada tots els anys a la ciutat de Sevilla. L'Institut Municipal de l'Esport del propi Ajuntament de la ciutat vetlla per la seva organització i funcionament. Aquest any va arribar a la seva 21 edició i, es va realitzar diumenge 24 d'0ctubre. La jornada estava acompanyada d'altres curses per als joves atletes des de la categoria de Benjamins fins a Cadets , a més a més, de les curses de Cadires de rodes i de Discapacitats físics/psíquics.

Així doncs, tothom disposava d'una bona cursa per fer al circuit urbà a l'interior del Parc de Miraflores.

L'atleta de la UAT, Mari Pau Alvarez , va participar en aquesta cursa de 8,3 km per seniors i veterans. El seu temps va ser de 51:54.
El total de participants arribats era de 674. El 1r corredor que va fer entrada a meta era el Javier Lamoneda amb un temps de 28:05. I, la 1a dona corredora que arribava era la Celia Romero del club Atletismo Grupo 10, amb un temps de 33:20.
NOTÍCIES DE LA RODA DE PREMSA CONVOCADA PER LA UNIÓ ATLÈTICA DE TERRASSA DILLUNS 25-10-2004

Mari Pau Alvarez i altres atletes de la UAT entrenant a Mòssen Homs (Terrassa). Febrer 2004
Amb motiu de la presentació de l'esponsorització del club aquesta temporada 2004-2005 per la marca francesa de fabricació de mitjons THYO.

Va intervenir en primer lloc el President en funcions de la UAT, Josep Maria Esteban. El seu parlament donava explicació de la col·laboració de la UAT i de l'empresa THYO. Valorava no solament l'aspecte económic sinò la decisió d'aquesta marca d'ajudar a l'Atletisme de Pista i Base en uns temps desoladors per a aquest esport, i la seva aposta per un projecte de futur amb la UAT.

El Sr. Gael Thireau, Gerent de THYO, va explicar que , a més a més, de la col·laboració econòmica, Thyo equiparia amb mitjons a tots els atletes de la UAT. Esperava que aquest acord de col·laboració durés molts anys i, que s'establis un feed-back entre els atlestes i la marca perquè a partir dels comentaris de l'usuari podien millorar els seus productes.
Thyo ha establert una planta a Sils (Girona) i, actualment serveix més d'un mil·lió de parells a l'any en territori espanyol i, espera arribar als sis mil·lions que distribueix a França.

Finalment, el Sr. Pere Arco, ex-atleta integrant de la Selecció Nacional de Cross, va certificat l'alta qualitat, per la competició , dels materials i, el disseny d'una peça que no sempre es dóna importància i, que pot afectar el rediment de l'atleta en competició.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1