Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 28-09-2004.

Agustí Salvador entra en meta a la Cursa de Ca N'anglada 2004
L'atleta Agustí Morales és un dels guanyadors del I Circuit de Curses de Terrassa
La prova destacada d'aquest cap de setmana amb participació de la Unió Atlètica de Terrassa ha estat la XXIV Cursa Popular 10 km El Prat de Llobregat.
XXIV CURSA POPULAR 10 KM EL PRAT DE LLOBREGAT

El Club Trotaplanas va organitzar el 26 de setembre la Cursa Popular de 10 km del Prat de Llobregat. Sortia de l'avinguda Vall d'Aran d'aquesta localitat a les 10h del matí i, finalitzava a les Pistes d'Atletisme Moisès Llopart.

Mitja hora abans també va ser convocada una cursa infantil de 3 km, on l'actuació de l'atleta Marta Segarra de la UAT va ser magnífica. La petita corredora, nascuda a l'any 95, va passar la 19 d'un total de 270 nens arribats.

A la cursa de 10 km va entrar primer a meta Racid Rachid Hitane del Club Trotaplanas amb un temps de 33:21. Montse Cinca de l'Atletisme San Boi era la vencedora de la prova en categoria dones amb 38:46. Els corredors que havien aconseguit fer la prova sensera eren uns 596.

Els temps realitzats pels membres de la UAT són els següents:

· Cursa Infantil 3 km
Lloc clasificació - Nom - Temps
19 Marta Segarra 13:16 1r lloc Femení nascuts 1994

· Cursa de 10 km:
Lloc clasificació - Nom - Temps
101 Pep Moliner 41:14
198 Jordi Fabra 45:19
362 Conrad Segarra 50:29
L'ATLETA AGUSTÍ SALVADOR MORALES DE LA UAT ÉS UN DEL GUANYADORS DEL I CIRCUIT DE CURSES DE TERRASSA

Agustí Salvador -a la dreta- a l'arribada de la Cursa de Matadepera 2004
El 1r Circuit de Curses Atlètiques de la ciutat de Terrassa ha estat creat i organitzat per la Associació Mitja Marató de Terrassa. La seva fórmula era puntuar als corredors que participaven en 7 proves diferents segons efectuaven les arribades a meta.

Les curses que qualificaven dintre d'aquest Circuit local del 2004 eren les relacionades amb la sèrie que oferim a continuació:

-V Mitja Marató de Terrassa 18/3/04.
-XXV Cursa Festa Major Terrassa 8 km 3/7/04.
-Cursa Matadepera 10 km 4/9/04.
-Cursa de Can Palet.
-Cursa Pla de Bon Aire.
-Cursa de Sant Llorenç.
-Cursa de Ca n'Anglada.

La Unió Atlètica de Terrassa ha fet una bona entrada en aquest gran recorregut de kms. Javi Lopez aconsegueix el 3r lloc en categoria absoluta i David Guarch és el 1r en categoria senior.

Hem de destacar pels seus grans mèrits propis, el 1r lloc de la categoria de veterans 3, que ha obtingut el nostre corredor Agustí Salvador Morales. Aquest gran atleta de 61 anys amb passió per les curses no ha deixat de competir i d'entrenar a pesar de les dificultats físiques.

Agustí va realitzar la Mitja Marató de Terrassa amb un temps de 01:49:56. Els 8 km de la Cursa de la Festa Major de la ciutat els feia amb 36:28, arribant el 2n de la categoria. A la Cursa de Matadepera de 10 km marcava 49:45 al cronometratge. A Ca n'Anglada es proclamava el 1r lloc de la seva categoria en una cursa de 6 km.
Ha participat incansablement en nombroses curses al costat del seu club i dels seus companys donant punts a la classificació final per equips. És també especialista en curses de muntanya de diferents recorreguts.

Assenyalarem així, le seva pesència aquest any 2004 en 2 mitges maratons catalanes més (Gavà i Vic); a les curses de muntanya de 11 i 14,8 km (Rubí i Cadafalch de Castellar del Vallès), a les curses de 10 km (Sant Muç-Rubí, Cardedeu), i de festes majors de 8 a 6 km (Can Mir-Rubí, Poble Nou-Terrassa, Sabadell).

És amb aquesta trajectòria un dels millors atletes de la nostra ciutat i, des de la UAT el desitgem moltes felicitacions per la brillant classificació al 1r Circuit de Curses Atlètiques de Terrassa.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1