Dilluns, 23 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Pep - 03-04-2008.

Córrer en GRUP
Hola, de fa una colla d'anys, aproximadament des de 1995, dos amics, en Javier i jo, vam començar a rodar pels entorns de Torre Mossèn Homs, quan encara no existia el camp de golf. Aquí hi trobàvem llocs molt bonics per entrenar i que afavorien l'estimació del senzill esport de córrer. Feiem grans xerrades, mentre intentàvem millorar la nostra resistència i ens preparàvem per fer curses.

Passats els anys vam anar incrementant amb noves amistats que volien provar d'entrenar amb nosaltres pels mateixos llocs i fins el dia d'avui. Com que el que buscàvem és anar augmentant i fer que la gent sentís plaer per anar plegats, el que vàrem interioritzar certes formes per que qui vingués sabés el que s'hi trobaria. Fent un resum, s'intenta fer, avui dia, un entrenament d'una hora tots els dissabtes per circuits prou bonics i per animar-los fem algun canvi de ritme. L'aventatge és que mai deixem a ningú perdut i sempre el ritme no és problema, ja que arribats a un encreuament, tombem enrera per acollir de nou a qui ve una mica més a poc a poc. Per endur-nos un record, fem una fotografia de la gent que ha vingut i s'intenta anar buscant llocs emblemàtics, com ara arbres de formes boniques, masies, monuments antics, camps i sobretot la muntanya de Sant Llorenç al fons, que està molt present als nostres entrenaments.
Bé, si mai algú s'hi vol afegir, dir que no és un entrenament tancat a unes persones, ni tampoc a cap club, ni ideologia. Si alguna vegada, tu que em llegeixes, vols venir a provar d'entrenar una hora qualsevol dissabte, vaig crear un racó a la xarxa on es fa la convocatòria i s'intenta fer una crònica de l'entrenament.
També podem estar en contacte amb el fòrum que hi ha aqui creat, que pot ser un lloc de trobada.
Ara estic encaparrat en que gent que entrena sola pel carrer, algun dia trobi motius per fer-ho amb companyia, per millorar plegats.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1