Divendres, 15 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Unió Atlètica de Terrassa - 12-11-2006.
XXIII HOMENATGE ALS CLUBS DE CATALUNYA.
Trofeu Campions 2005-2006 del diari El Mundo Deportivo a la Unió Atlètica Terrassa

El President de la UAT, Josep Maria Esteban, recull el premi que ha obtingut el club pel seu ascens a la 2a categoria.
Notícies de la UAT
El diari El Mundo Deportivo va celebrar un Acte Homenatge per als clubs de Catalunya, de diferents especialitats esportives, que havien pujat de categoria durant la última temporada.
L’esdeveniment va estar convocat a l’Hotel Arts de Barcelona el dia 27 d’octubre i, consistia en un sopar on es lliurava una placa commemorativa a cadascun dels clubs guardonats.
La Unió Atlètica Terrassa va estar invitada a recollir el seu premi conjuntament amb 185 clubs més homenatjats a la vetllada. El grup de clubs d’atletisme presents que havien obtingut ascens de categoria o eren campions totals estava format per: AA Catalunya, CA Calella, CA Lloret-La Selva femení, CA Castellar, Cornellà Atlètic, FC Barcelona Femení (Aire Lliure), FC Barcelona, Medialast Carrefour-Lleida UA femení (campió de Catalunya i d’Espanya)
JOSE JIMENEZ DE LA UAT HA ESTAT CONVOCAT A UNA TROBADA JUVENIL D’ENTRENAMENTS DE LA FCA ELS DIES 28 I 29 D’OCTUBRE


Foto de la Trobada dels joves atletes amb els campions catalans al Car de Sant Cugat.Octubre 2006
Uns 60 atletes nascuts els anys 1990 i 1991 han estat convocats per la FCA a una Trobada Juvenil al CAR de San Cugat durant els dies 28 i 29 d’octubre del 2006.
El Jose Jimenez de la UAT ha estat escollir per a aquesta Trobada per les seves marques individuals en diferents proves. L’objectiu era treballar aspectes tècnics de les curses, salts i llançaments i, començar a conviure per conèixer a tots els futurs companys de competicions i concentracions.
Els joves atletes van participar en una taula rodona amb els 8 millors atletes catalans. Desprès, van efectuar sessions d’entrenaments amb ells, segons especialitats. Així, van poder estar amb els campions:
Jose Luis Blanco (corredor obstacles), Jesus Angel Garcia Bragado (marxador), Miquel Quesada (migfons), Moisès Campeny (martell), Imma Clopés (heptatleta), Jordi Mayoral (velocista), Pere Joseph (triple) i Eva Arias (migfons).

.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1