Diumenge, 20 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Unió Atlètica de Terrassa - 20-01-2006.
L'acte va tenir lloc el passat 14 de gener

El President de la UAT Josp M.Esteban fa entrega de la Panera de Nadal al seu guanyador l'Enoc Rodriguez.

Entrega de la Panera de Nadal de la Unió Atlètica Terrassa.
Divendres passat ha estat entregada la Panera que la Unió Atlètica Terrassa havia preparat i presentat amb la venda de números i, en relació a les últimes xifres del sorteig de la Grossa de Nadal. Les butlletes venudes han permès l’entrada d’un petit donatiu que ajudaran a l’escola d’Atletisme i al club a la realització de diferents activitats i, en la compra de material esportiu necessari. El president de la UAT, Josep Maria Esteban, va saludar a l’afortunat guanyador l’ Enoc Rodriguez i la seva família. El jove pertany a l’Escola d’Atletisme i, havia participat activament en la venda de les butlletes de la rifa. A l’acte també es va fer entrega de petits obsequis a altres joves que s’havien destacats per intentar ajudar al seu club venent el màxim de numeros possibles.

Grup de màxims venedors de números de la Panera de Nadal de la UAT. Victor ,Maria, Marta, Miriam ,Cristina i Adrià. Gener 2006.
Un agraïment des de la Direcció de la UAT a tots els alumnes, socis i col.laboradors que han donat suport a aquesta tasca i, a la gent que ha comprat participacions als col.legis, a les tendes i a les feines, a Terrassa i a altres indrets.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1