Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Espectacles Redacció - 27-07-2003.

Avui a Vallparadís tindrà lloc l'espectacle de titelles "El riu daurat"
El lema "el riu és vida" no és només una frase feta. Segur que saps que a les seves aigües viuen peixos i altres éssers vius, com ara plantes o crancs.
Ells viuen gràcies a què el riu és viu i, quan la salut d'aquest falla, també comença a fallar la seva.
I també, la nostra. Potser, així explicat, tot sembla una mica teòric però per tenir una visió més real del mal que podem fer a la natura, Titelles Naip et convida a veure El riu Daurat, una obra de titelles que et presenta aquest diumenge a Terrassa

Tres germans són els protagonistes de l'acció. Tots tres viuen en una bonica i paradisíaca vall travessada per un riu, el riu Daurat. L'aigua del riu fa que aquelles terres estiguin sempre verdes i que els ocells tinguin aigua per beure. A més, els tres germans no tenen problemes ni per regar les seves plantes ni per beure aigua, ja que el riu es troba molt sa.

La vida tranquil·la es complica quan els dos germans grans comencen a destruir la vall i el riu. El seu egoisme no els deixa pensar en res més que ells mateixos i, així, arriben a matar el riu i la vall. El germà petit, molt preocupat per tot el que veuen els seus ulls, decideix posar totes les seves forces en la missió de salvar la natura. El jove tindrà l'ajut del rei del riu Daurat, que li donarà consell i li explicarà els passos per tornar a tenir una vall i un riu extraordinaris.

L'espectacle de titelles El riu Daurat es basa en un conte de l'escriptor John Ruskin, The king of the golden river (1841). L'obra farà que t'adonis que per tenir coses que ens agraden en la vida, com ara veure unes aigües netes i uns arbres verds, cal actuar correctament. El riu Daurat és la versió feta d'aquest conte per Titelles Naip, una companyia fundada l'any 1973 per portar el món dels titelles a tots els nens de Catalunya.

Obra: El Riu Daurat.
Lloc: El Mas de la Castlania. Parc de Vallparadís. Terrassa
Horari: Diumenge, 27 de juliol, a les 19:30 hores.

Font: Sandra Sánchez - laMalla·net
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1