Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Espectacles Josep Sort - 28-02-2003.

El campus de la UPC cedeix espais per a la producció d'una pel·lícula
La Politècnica cedeix, amb la intermediació de Terrassa Film Office -- l'organisme municipal que promou rodatges de cinema, televisió i publicitat -- els espais ubicats a l'antiga Mancomunitat, on actualment s'ubica l'Institut Politècnic del Campus de Terrassa (IPCT)

Els espais del Institut Politècnic del Campus de la UPC a Terrassa s'ompliran de grues, camères, equipaments de llum i so, personal d'atrezzo, vestuari, maquillatge i producció per tal que la productora Didac Films pugui rodar escenes de la pel.lícula "Platillos Volantes" al camí de Torrebonica.

"Platillos Volantes" està dirigida per Oscar Aibar i protagonitzada per Jordi Vilchez. La pel·lícula està basada en els fets que van tenir lloc als anys 70, a Terrassa, i que va omplir moltes pàgines a la crònica de successos de l'època: Dos obrers textiles amb vides normals, són trobats decapitats al costat de la via del tren amb una estranya nota de comiat . Poc desprès, apareixeran cartes pòstumes més extenses i esgarrifadores dirigides a l'ONU i a d'altres investigadors del fenomen OVNI a tota Espanya.

La història reconstrueix els fets reals i profunditza a la complexa psicologia dels dos personatges. Tot això dins d'un ambient apocalíptic com era el de la guerra del Vietnam , un possible desenllaç nuclear de la guerra freda i el final del règim franquista amb la persecució de tota mena de grups polítics, culturals i lúdics.


Font: UPC Terrassa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1