Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacciˇ - 09-06-2006.
El Departament d’Educaciˇ i Universitats duplica el pressupost d’aquesta iniciativa i s’incrementa en mÚs de 300 el nombre de centres participants

900 centres participaran en el programa de reutilitzaciˇ de llibres de text el curs vinent
El Departament d’Educaciˇ i Universitats ha publicat la llista dels 895 centres educatius que han estat seleccionats per iniciar o continuar el curs vinent el Programa cooperatiu per al foment de la reutilitzaciˇ de llibres de text. Amb la implantaciˇ d’aquest programa, les famÝlies s’estalviaran a partir del curs 2007-2008 fins el 85% del cost dels llibres de text, passant de la despesa mitjana mÝnima actual per cada fill o filla de 1.700 euros als 250 euros que pagaran amb la implantaciˇ final del programa.

El Pacte Nacional per a l’Educaciˇ, signat el passat 20 de marš, recull la voluntat de donar continu´tat i divulgaciˇ al Programa de reutilitzaciˇ de llibres de text. La mem˛ria econ˛mica del Pacte preveu 40 milions d’euros per al desenvolupament d’aquest programa fins al 2009.

El curs 2006-2007 el programa comptarÓ amb la participaciˇ de 895 centres i prop de 200.000 alumnes beneficiats. El Departament d’Educaciˇ i Universitats invertirÓ 4 milions d’euros en aquesta fase del programa.

Aquesta mesura dˇna compliment a l’acord signat el 2 de maig del 2005 entre el Departament d’Educaciˇ i les federacions d’associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya per fomentar la reutilitzaciˇ de llibres de text i material didÓctic complementari als centres educatius.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1