Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 26-03-2006.

Pere Navarro i Josep Pàmies durant l'inauguració
Inauguració de l'Escola Bressol Les Coraines a Can Roca
L'alcalde de Terrassa i el regidor d'Educació Josep Pàmies han inaugurat aquest dissabte l'Escola bressol municipal Coloraines, que l’Ajuntament de Terrassa ha construït als terrenys de l’antic Mercadal de Martí l’Humà, al barri del Poble Nou i Zona Esportiva. Aquest centre, que va entrar en funcionament el 24 de gener passat, era conegut fins ara com a Escola Bressol Can Roca, però la comunitat educativa del centre ha proposat el nom de Coloraines com a element identificador de l’escola. A l'acte també hi assistit la directora del centre, Montserrat Ferrer; representants del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i de la comunitat educativa de Terrassa; l'equip d'educadores de l'escola, els pares i mares dels infants usuaris, i d'altres membres de la Corporació Local.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 26-03-2006.
L’anterior edició va rebre més de 600 visites

La Casa Baumann acull la V Mostra d'Ensenyament del Servei Municipal de Joventut
A partir de dilluns i fins el proper 7 d’abril, la Casa Baumann acull la cinquena edició de la Mostra d’Ensenyament que organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa. Amb aquesta activitat es vol oferir als joves tota la informació sobre les diferents opcions que tenen per a completar la seva formació, i s'emmarca en el projecte global de dinamització del Servei d'Informació Juvenil.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 21-03-2006.
En el conjunt del sistema educatiu s’ofereixen 19.295 noves places i entren en funcionament 15 noves oficines municipals d’escolarització

S'inicia el període de preinscripcions escolars amb 2.325 places de P3 pel proper curs
Aquest dimarts s’inicia el període de preinscripció escolar per al curs 2006-2007 en l’educació infantil, primària i secundària obligatòria. El Departament d’Educació calcula que unes 133.000 famílies participaran enguany al procés de preinscripció a tot Catalunya, de les quals 70.000 corresponen a sol•licituds de preinscripció per a P-3 i la resta es reparteix entre tots els cursos d’educació obligatòria. A Terrassa aquest any es posen en marxa cinc noves línies a l'escola pública, que signifiquen 125 places més que l'any passat. Les noves aules de P-3 estaran als CEIP's Can Roca II, Vallès, Ponent, Les Arenes i Torre-sana. L'oferta privada creix en 25 places. En total la oferta de places a P3 és de 2.325 alumnes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 12-03-2006.
A la nostra comarca hi ha un increment de 543.136,38 euros

Educació augmenta un 28% la inversió prevista per a beques de menjador escolar
El Departament d’Educació ha aprovat incrementar en quatre milions la partida de 14,22 milions d’euros prevista per a aquest curs 2005-2006 en concepte d’ajuts individuals de menjador escolar. Amb aquest augment d’un 28%, la xifra d’inversions per a aquest concepte se situa en els 18,22 milions d’euros.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 01-12-2005.

L'Ajuntament lliura 37 beques
Josep Pàmies (ICV), regidor d'Educació, ha presidit aquest dimarts l'acte de liurament de beques i les subvencions per a projectes educatius que concedeix l'Ajuntament. Aquest curs s'han lliurat 37 beques, de 1.200 euros cadascuna per a estudiants de quart d'ESO, segon de batxillerat i l'últim curs de cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior i grau mitjà de música. A més s'han concedit cinc beques per a estudiants universitaris: cinc de 1.000 euros cadascuna i tres de 1.600 euros cadascuna. Amb aquestes beques, es pretén incentivar els estudiants a continuar els seus estudis. Es concedeixen en funció dels ingressos familiars i del seu rendiment acadèmic. La convocatòria de subvencions per a projectes educatius s'adreça a docents i altres professionals de l'ensenyament, amb l’objectiu de promoure la recerca i en la investigació pedagògica. En aquesta ocasió, el jurat ha elegit un únic treball guanyador, el qual serà subvencionat amb 2.630 euros. La iniciativa es diu “Jo i el titella”, i és obra dels professionals de l’escola bressol La Casona.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Josep Sort - 15-09-2005.

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa canvia de nom
Avui, 15 de setembre de 2005, s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la nova denominació de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa que a partir d'ara serà Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). El canvi respon a la voluntat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de fer més integrador el nom de l'Escola amb la implantació dels nous estudis d'enginyeria aeronàutic
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Ensenyament Redacció - 08-09-2005.

L'Escola Bressol de Can Roca s'obrirà aquest novembre
Aquest dijous s'ha realizat una visita a les obres de construcció de la nova escola bressol de Can Roca, ubicada al recinte que ocupava anteriorment el Mercadal. La llar d'infants es construirà amb mòduls prefabricats, per tal d'agilitzar els terminis. L'alcalde ha assegurat que el proper novembre es podrà obrir. De moment hi ha 84 alumnes adscrits, malgrat la instal·lació educativa tindrà capacitat per a 104 nens. Aquesta serà la novena escola bressol de titularitat municipal. La construcció del centre educatiu soposarà una inversió total de 1.110.302,26¤ (dels quals 535.000 seran finançats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya). Per l'any que ve està prevista la construcció de la desena escola bressol municipal a Vallparadís
Comentaris? - Un comentari
.
Ensenyament Redacció - 30-08-2005.
Les aules es podran utilitzar a partir de l'1 de setembre al Vapor Universitari

El Vapor tornarà a obrir les aules d'estudi en horari nocturn pels estudiants

L'Ajuntament de Terrassa, a través de l'Àrea de Societat del Coneixement, habilitarà aules d'estudi en horari nocturn per facilitar la preparació dels exàmens de setembre als estudiants. Aquestes aules obriran a partir d'aquest dijous i fins el pròxim 13 de setembre a les instal·lacions del Vapor Universitari (C/Colom, nº114). Aquesta experiència es va iniciar amb caràcter de prova pilot el mes de maig passat, per preparar els exàmens de fi de curs, i els bons resultats obtinguts han propiciat que l'Ajuntament de Terrassa torni a obrir les aules d'estudi en horari nocturn de cara a la convocatòria  de setembre. L'horari serà de 22.30h a 5.30h de la matinada tots els dies laborables.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 20-07-2005.

L'ESCODI i l'Universitat Autònoma impulsen la primera carrera universitària de comerç a Espanya

L'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han signarat aquest dimecres dia 20 de juliol l'acord marc pel desenvolupament del primer títol de grau de l'Estat espanyol dedicat a la gestió de Comerç i pel qual la UAB entra a formar part del patronat d'ESCODI. Aquesta titulació s'impartirà a les instal·lacions d'ESCODI a Terrassa i possiblement s'iniciarà entre el 2007 i el 2008.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 08-07-2005.

S'obre a Terrassa un nou concepte de llar d'infants
Des de fa un parell de mesos Terrassa compta amb una nova llar d'infants innovadora. Cavall Blau, ubicada al barri de Sant Pere, suposa una nova forma d'entendre l'educació i la cura dels nens. La nova guarderia sorgeix amb la clara missió de recuperar valors perduts de l'ensenyament, com la bona educació i la correcció en les formes. L'escola infantil confia que el seu sistema educatiu contribuirà positivament en el futur dels més petits, ja que l'aprenentatge en els primers anys de vida és crucial en el desenvolupament d'una persona. Així mateix, la seva tasca és també de gran responsabilitat social, ja que aquests petits seran la societat del futur.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1