Divendres, 22 de marš 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Josep Sort - 19-01-2004.

Debat sobre la rendibilitat de l'Ŕtica empresarial
El proper dijous 22 de gener se celebrarÓ a la seu de la Cambra de Comerš i Ind˙stria de Terrassa una taula rodona que reunirÓ el catedrÓtic d'Economia i ╚tica Empresarial de l'IESE, Antonio Argando˝a, i el president i director general de l'empresa MRW, Francisco MartÝn-FrÝas, que debatran sobre l'Ŕtica empresarial com a element de competitivitat.

Amb el tÝtol ╔S RENDIBLE L'╚TICA EMPRESARIAL?, la Cambra de Terrassa ha organitzat aquesta sessiˇ en el marc de les accions que impulsa el F˛rum 2004, organitzaciˇ que serÓ representada en aquesta sessiˇ pel seu portaveu, Carles Singla. Aquesta sessiˇ, que forma part de les accions que sota la marca CAMBRACTIVA la Cambra de Terrassa ofereix als directius de la demarcaciˇ, comenšarÓ a les sis de la tarda amb una presentaciˇ a cÓrrec del president de la instituciˇ, Albert Vilardell, seguida d'una presentaciˇ del F˛rum de les Cultures 2004 i a continuaciˇ s'iniciarÓ la taula rodona amb Antonio Argando˝a i Francisco MartÝn-FrÝas, que serÓ seguida d'un col.loqui amb el p˙blic assistent.

DiÓleg del F˛rum 2004
DesprÚs de la signatura d'adhesiˇ al F˛rum 2004 que les entitats econ˛miques catalanes van fer el dia 6 de maig de 2003 a Barcelona, i en el qual la Cambra de Comerš de Terrassa hi va participar a travÚs de les Cambres de Comerš de Catalunya, la Cambra de Terrassa colĚlabora en aquest singular esdeveniment que se celebrarÓ del 9 de maig al 26 de setembre de 2004 amb l'organitzaciˇ d'accions que facilitin la participaciˇ i l'apropament del sector econ˛mic i empresarial de la demarcaciˇ al F˛rum.

AixÝ, la sessiˇ que se celebrarÓ el proper 22 de gener materialitza el compromÝs de la Cambra amb la promociˇ dels diÓlegs sobre un dels temes relacionats amb els aspectes que promou el F˛rum, els valors socials i el desenvolupament. La Cambra ha integrat aquesta sessiˇ en les seves sessions de Cambractiva adrešades a directius de la demarcaciˇ de Terrassa i col.labora amb el F˛rum amb la divulgaciˇ del seu projecte entre les seves empreses.

El F˛rum Universal de les Cultures Ús la primera ediciˇ d'un nou esdeveniment multitudinari i d'abast internacional, l'objectiu del qual Ús promoure l'estudi, la reflexiˇ i la recerca d'innovaciˇ a travÚs del diÓleg entre tots els actors i totes les cultures que componen avui el panorama mundial. La seva finalitat Ús impulsar l'articulaciˇ d'una cultura de la pau, la diversitat i la sostenibilitat, perquŔ el procÚs de globalitzaciˇ tingui lloc d'acord amb uns valors Ŕtics compartits.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1