Divendres, 18 de gener 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Redacció - 09-06-2006.

La Cambra celebra 10 anys de formació de directius
El proper dilluns 12 de juny, a les 12,30 hores, la Cambra presentarà una novedosa eina d’autodiagnòstic de competències directives (ACD) que ha desenvolupat la institució després de l’experiència acumulada en els 10 anys de vida dels programes NORD de formació de directius que ha impulsat la institució. Un total de 200 directius han participat en les programes NORD de la Cambra.

La presentació d’aquesta eina, que es farà a la sala d’actes amb la presència dels mitjans de comunicació i els directius que han participat com a alumnes del programa en el transcurs dels darrers 10 anys, serà el punt de partida d’un programa d’actes que s’ha organitzat per celebrar l’esdeveniment.

La celebració s’iniciarà a les 12,30 amb la presentació de l’ADC i continuarà amb una conferència sobre formació i lideratge que pronunciarà Josep Oliu, president de Banc Sabadell. A les dues de la tarda, després d’una foto de família, els alumnes, professors i empresaris del comitè executiu i directius de la Cambra celebraran un dinar a la mateixa seu de la institució.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1