Divendres, 15 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 09-10-2004.

Els ecologistes demanen a Maragall alternatives per al conjunt del traçat del Quart Cinturó
Els ecologistes de la Campanya contra el Quart Cinturó han reclamat aquest divendres al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, un estudi d'alternatives de transport per al conjunt del traçat d'aquesta infraestructura, entre Abrera i Granollers. Maragall va defensar dijous la recerca d'alternatives només per al tram del Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers, mentre que el projecte entre Abrera i Terrassa ja està redactat.

Per als membres de la Campanya, "l'abandonament definitiu del tram Terrassa-Granollers contribueix a deslegitimar tècnicament els arguments defensats pels promotors del projecte".

Així mateix, consideren que l'execució d'aquesta carretera al seu primer tram, fins a Terrassa, "vulneraria el mínim sentit comú", pel qual han reclamat que "la Generalitat sol·liciti al Ministeri de Foment el fre de qualsevol tramitació relativa al projecte".

Segons la seva opinió, per solucionar els problemes de mobilitat entre el Vallès i el Baix Llobregat cal "accelerar la redacció dels projectes de nova xarxa ferroviària".

D'altra banda, els representants de la Campanya contra el Quart Cinturó s'han reunit avui amb membres de la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment a Barcelona.

En el transcurs de la reunió, els ecologistes han demanat "un grau de coherència més important entre les actuacions de les diverses administracions responsables de mobilitat" -Ministeri de Foment, Generalitat, Diputacions i ajuntaments-, després de constatar la "falta de comunicació" que, segons el seu parer, hi ha entre aquestes instàncies.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1