Divendres, 15 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Jordi Centelles - 18-06-2004.

Debat sobre el Quart Cinturó amb representants dels grups polítics
La Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) ha organitzat per aquest divendres 18 de juny un debat sobre el Quart Cinturó. Al debat s¹ha convidat
tots els grups polítics representats al Ple de l¹Ajuntament de Terrassa:
PSC, CiU, ICV-EuiA, PP, ERC. Està confirmada la presència de Anna Sala (PSC), Josep Rull (CiU), Paco Morales (ICV-EUiA), Ramon Arribas (ERC). El PP no ha confirmat encara la seva assistència. Des de la Campanya Contra el Quart Cinturó volem destacar la participació del PSC, que en el debat realitzat a Sabadell no va voler assistir al debat.

El debat tindrà com a eix central la justificació política i tècnica del posicionament de les diferents forces polítiques. L¹objectiu de l¹acte és apropar a la ciutadania el debat sobre el Quart Cinturó. L¹organització del debat s¹inscriu en la reclamació feta els darrers mesos demanant una major voluntat de diàleg i una major argumentació per part dels defensors
d¹aquesta infraestructura. Una exposició clara de tots els grups polítics ajudarà un major coneixement de tots els arguments per part de la ciutadania.

El debat tindrà lloc aquest divendres 18 de juny a les 20h al Centre Cívic Avel.lí Estrenger (pl. de la Cultura) de Terrassa.

Properes convocatòries contra el Quart Cinturó:
- Terrassa, 20 de juny, 11:30 h, Estació Renfe: MANIFESTACIÓ CONTRA EL QUART CINTURÓ: ARA EL PODEM ATURAR!!

Campanya Contra el Quart Cinturó
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1