Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 13-12-2005.
El regidor de Manteniment Urbà presidirà l’obertura de l’acte

Vallparadís acull una jornada tècnica sobre l'eficència en l'ús de l'aigua per a reg
El regidor de Manteniment Urbà, Juan Jiménez, presidirà aquest dimarts al matí l’acte d’obertura de la jornada tècnica “Eficiència en l’ús de l’aigua per al reg de parcs i jardins” que tindrà lloc a la Sala Auditori del Parc. L’acte començarà a les 9h i s’allargarà fins les 19h, aproximadament. La jornada comptarà amb la participació de més de 60 especialistes, sobretot tècnics municipals de diferents poblacions catalanes, i s’hi exposaran les experiències portades a terme per diferents ajuntaments de Catalunya que, en alguns casos, han permès reduir a una quarta part el consum d’aigua per a reg. Entre els ajuntaments que exposaran les seves experiències hi ha els de Terrassa, Barcelona, Mataró i Manresa.

Aquesta trobada està organitzada pel departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya, que han triat Terrassa per a aquesta jornada per ser una de les ciutats pioneres de Catalunya en l’aplicació de tècniques d’eficiència en l’ús de l’aigua pel reg de parcs i jardins públics, especialment pel projecte de reg amb aigües subterrànies al Parc del Nord.

Podeu consultar el programa de la jornada “Eficiència en l’ús de l’aigua per al reg de parcs i jardins” a http://www.apevc.org/associacio/jornadaaigua/tr%C3%ADpticTERRASSA.pdf
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1