Dijous, 14 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca Papallona de Sant Pere - 11-01-2008.

CICLE DE CINEMA LA PAPALLONA
CICLE DE CINEMA LA PAPALLONA PER COMMEMORAR EL 15è ANIVERSARI DE LA PAPALLONA DE SANT PERE DE TERRASSA (VALLÈS OCCIDENTAL)
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca JOSEP GUINOT MAUCHAN - 14-11-2007.

LA NOVA LLEI DE SERVEIS SOCIAL DE CATALUNYA
Hola,

Per correu apart, us he enviat una nota de premsa anunciant un acte informatiu sobre la llei de Serveis Socials de Catalunya, la qual te bastant paralelisme amb la Llei de Dependència.

L'acte es celebrarà al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa el proper dia 21 de novembre a les 18:30 hores.

Us agrairem colaboreu a difondre la convocatòria donada la seva importància.

Atentament

Josep Guinot, delegat de la UPJP de la UGT de Catalunya al Vallès Occidental (oest)
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Josep Portero - 29-08-2007.

ONO continua funcionant tant malament com MENTA
El passat dilluns, 20 d’agost, vaig arribar amb la meva família d vacances i ens vàrem trobar que el decodificador de la televisió s’havia espatllat, vaig trucar a ONO, i després de dos minuts de lluitar amb el sistema automàtic de filtrat de trucades que tenen aquests senyors, trucant a un telèfon 902 amb el que això suposa econòmicament, hem va atendre una senyoreta molt amablement i aquí va començar una altre rosari passant-me la trucada a diferents departaments i repetint les
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca CNT-AIT de Terrassa - 11-06-2007.

Concentració a Terrassa contra l’abús empresarial d’Expoeiness S.L.
El passat dia 8 de Juny, a les 11 del matí, la Federació Local de Sindicats de la CNT de Terrassa es va concentrar davant de l’empresa EXPOEINESS. SL situada a la Ronda ponent, nº50, al barri de la Maurina de la mateixa ciutat de Terrassa. El motiu que va portar als anarcosindicalistes a concentrar-se, va ser l'impagament de la quitança, per valor de 3300 euros, a una treballadora que havia deixat la feina voluntàriament. L’empresa es dedica a la venda d’eines i útils per
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Xavi Martí (Castellers de Terrassa) - 06-06-2007.

Castellers de Terrassa a Mataró
Els Castellers de Terrassa han participat avui a Mataró a la Plaça de Cuba en el 11é aniversari dels Capgrossos de Mataró acompanyats dels anfitrions i els castellers de Sants, els castells fets han estat:

- Capgrossos de Mataró p4 caminat, 4de8, 3de8, 2d7, p5 i 11 p4
- Castellers de Sants: p4caminat, 4de8, 3de8, 2de7 i vano de 5 per sota
- Castellers de Terrassa: p4 caminat, 5de7, id4de8, 4de8, 4de7 amb agulla i p5
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Anònim - 14-05-2007.

Brutalitat policial a Terrassa
La matinada de dissabte una noia del col·lectiu Acció Autònoma va ser detinguda per agents antidisturbis de la policia municipal de Terrassa. En el moment de la detenció i el trasllat a l'hospital va ser agredida físicament. Durant l'estança a urgències va ser introduïda en una habitació o­n entre dos policies va ser apallisada novament. Posteriorment, va ser traslladada a les comissaries, primer de la policia municipal i després a la dels mossos d'esquadra, d'on ha sortit a
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Toni Sapés - 20-04-2007.
EL NOU PARKING I LA PLAÇA DEL PROGRÉS

plaça del progres, parking i zones blaves
Sí senyors, ja tenim un nou parking i una plaça renovada, i tot això amb un temps record. mai no havia vist unes obres amb tant de personal treballant-hi, i no és perquè s'acostin les eleccions, noooo, és perquè comencen agafar el ritme de treballar per terrassa. Fa quatre dies ens van prendre aparcaments que no molestaven a ningú (veieu, isaac peral amb cantonada sant marc també a sant marc amb castellbisbal, entre altres) ens han cambiat uns aparcaments gratuïts, per unes amples voreres, que si no és per fer el ball de plaça la propera festa major, els veïns no els hi trobem altres serveis.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Albert Pons - 09-04-2007.

30 PREMI CIUTAT DE TERRASSA DE CINEMA
El 30 Certamen Nacional de Cinema PREMI CIUTAT DE TERRASSA ja s'ha posat en marxa. El 16 d'Abril es tanquen les inscripcions.

Enguany el Festival es celebrarà del 14 al 19 de Maig de 2007, que com l'anterior edició que es va comptar amb la presència de Nauisca Bonnin, Roger Pera, Miguel Iglesias Bonns, Jose Maria Nunes, Carlos Atanes, entre altres..., passaran personatges relacionats en l'ambit cinematogràfic i en tota l'historia del Certamen creat per Gabriel Querol l'any 1977.

S'espera una bona resposta del public, ja que totes les sessions son gratuïtes i l'organització està convençuda de la qualitat de les obres.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Gerard Kihl - 27-03-2007.

Presentació del candidat del Partit Republicà Català
El proper dijous 29 de març a les 19:30 tindrà lloc a l'espai-café "Tallaferro" de Terrassa la presentació del candidat del Partit Republicà Català a l'Alcaldia de Terrassa, Joan Antoni López i Crespo. Joan Antoni López és Llicenciat en Empresarials, Titulat en Estudis Immobiliaris per la Universitat de Vic i actualment estudia Dret a l´Universitat Oberta de Catalunya. Professionalment es dedica a la gestió de finques. Entre les seves aficions destaca el suport a la preservació dels boscos i els llops i el coneixement i estudi dels Templers.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Gerard Kihl - 14-03-2007.

Construïm la Xarxa d'Ajuntaments per la Independència!
Tots els partits polítics de l'arc parlamentari ens voldran convèncer en aquestes eleccions municipals que els ajuntaments són simples gestories de serveis, que només serveixen per reparar carreteres, posar semàfors en algunes cruïlles i construir pavellons. Els ajuntaments, però, són molt més que això, són institucions polítiques a les quals, a més d'exigir-los uns bons serveis, una acurada atenció al ciutadà i una total transparència en el seu funcionament, s'ha de fer jugar el paper que els correspon en una nació com la nostra, que encara no ha assolit els nivells de sobirania nacional que necessita.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1