Dimecres, 17 d'octubre 2018
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa C.N.T.-A.I.T. de Terrassa - 12-05-2007.

Conflicte resolt. Allbecon ha pagat!
En Federico, treballador contractat a través de l'ETT Allbecon, va estar treballant dos dies i va decidir plegar després d’haver vist les males condicions de seguretat i salut laboral de l’empresa del metall on estava treballant subcontractat. L'ETT, però, no li va pagar aquests dos dies ja que considerava que no li sortia a compte.

La Federació Local de Sindicats de la CNT de Terrassa va decidir actuar i després de la concentració que una quinzena de membres del sindicat va protagonitzar el passat 2 de Maig davant la seu de l’empresa, i de preparar una llarga llista de protestes per solucionar el conflicte, el passat divendres dia 11 de Maig finalment Allbecon va pagar.

Això demostra que la solidaritat i l’acció directa de la CNT és efectiva i més ràpida que la justícia ordinària. S’ha fet doncs justícia, essent tant important pel treballador la quantitat endeutada com el fet que la patronal no es pugui acostumar a fer-nos treballar sense cobrar. La CNT no permetrà cap tipus d’abús i actuarem sempre que sigui necessari.

Secretaria de Premsa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1